Uncategorized @hu

Tartós kerti hintaszékek, a valódi luxus kedvelőinek!

A szabadban töltött idő mindenkinek sok örömteli élményt tartogat. Legyen szó családi, baráti összejövetelekről vagy esetleg nagyobb volumenű rendezvényekről, bulikról, minden esetben jó szolgálatot tesznek a kiváló minőségű kerti bútorok.

Az egyik legnépszerűbb termék kétségkívül a kerti hintaszék, amely dekoratív kinézettel rendelkezik és ráadásul rendkívül kényelmes is. Ezek mellett azonban más szempontokat is érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy hosszú időn keresztül is élvezetes legyen a kültéren elhelyezett hintaszék használata.

Az alumínium vázas kivitelezésnek köszönhetően a kínálatban található kerti hintaszékek ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak, melyek sok esetben nagy kárt tudnak okozni a szabadban felállított vagy véletlenül kint felejtett berendezésekben, felszerelésekben.

Eső, szél

Ha az előrejelzések hever záporokra, zivatarokra figyelmeztetnek minket, akkor érdemes komolyan venni őket és azok figyelembevételével leszervezni a szabadtéri programokat. Azonban a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordulhat, hogy a kerti hintaszék véletlenül kint marad az udvaron és ennek következményeként kénytelen elszenvedni az eső és szél okozta hatásokat. Az alumínium vázas kialakításnak köszönhetően azonban ez nem katasztrófa, hiszen a hirtelen támadt szél és a nagy mennyiségben rázúduló csapadék sem tud kárt tenni a szerkezetben. Ha a kint hagyott hintaszék megázik, akkor egy alapos tisztítást követően ismét az eredeti fényében fog tündökölni.

Téli hideg, hó, jég

A hűvös idő beköszöntével alternatív megoldásokra van szükség ahhoz, hogy a szabadtéri programok élvezhetők legyenek. Ilyenkor előkerülnek az időjárásálló ponyvák, sátrak és persze azok az elektromos hősugárzók, amik gyorsan és hatékonyan képesek meleget árasztani magukból. A kerti hintaszék használata télen sem elvetendő ötlet, hiszen puha párnák között, meleg takaróba burkolózva igazán kellemessé teszi a beszélgetéseket, forró italozásokat vagy más közösen végzett tevékenységeket. A kerti hintaszék használata a hűvös időben sem okoz csalódást, hiszen az alumínium anyagkialakítás nem csak az esővel és a széllel szemben biztosít védelmet számára, hanem a hideggel szemben is megóvja a károsodástól.

Nyári napsütés, UV sugárzás

A kerti hintaszékek használata nyáron a legélvezetesebb, hiszen nem csak a családtagokkal, barátokkal folytatott beszélgetéseket és a közös időtöltéseket teszik kellemessé, hanem a relaxálást és a napozást is. Bár a nyári hónapokban is előfordulhatnak záporok, zivatarok, ilyenkor mégis az erős napsütés és az UV sugárzás jelenti a legnagyobb veszélyt a kerti bútorokra. Ha huzamosabb ideig süt rájuk a Nap, akkor könnyen kifakulhat a színük, foltossá válhatnak és a tágulás hatására is károsodhat a felületük. Mivel az alumínium szerkezet a magas hőmérsékletet is jól tűri, így akkor sincs probléma, ha a kerti hintaszékek nem árnyékos helyre kerülnek, hanem például betonfelületre, ami nagymértékben vonzza a napsugarakat.

Tanúsítvány az időjárásállóságról

A webáruházunkban szereplő hintaszékek nem csak azért minősülnek prémium kategóriás termékeknek, mert magas komfortfokozattal és egyedi formatervezéssel rendelkeznek, hanem azért is, mert a készítők nagy hangsúlyt fektetnek az időjárás elleni védelemre. Ezeket a kerti bútorokat minden évszakban bátran lehet használni és akkor sem kell kétségbeesni, ha valamilyen oknál fogva kint maradnak az esőben, hóban, fagyban, de az erős napsugárzás sem csökkenti az élvezeti értéküket. A bútorok ellenállóságára vonatkozó információk megtalálhatók a termékleírásban, de a szükséges tanúsítványok is rendelkezésre állnak, melyek bizonyítják, hogy a kínálatban található modellek jól bírják a szélsőséges időjárási körülményeket.

Kapcsolódó tartalmak