Uncategorized @hu

Most pedig lássuk a számodra ideális termékeket! – 3. rész

Elérkeztünk a kerti bútor választását megkönnyítő cikksorozatunk harmadik, egyben utolsó részéhez. Most már körülbelül tudod, hogy milyen irányt vesz majd a konkrét vásárlás. Adunk néhány konkrét tippet, hogy megkönnyítsük ezt az utolsó fázist – tegyük fel együtt az i-re a pontot.

A sötét padlólap fényért kiált

Az előző részben hosszasan értekeztünk a sötét-világos burkolatokhoz tónusukban leginkább passzoló kerti bútorokról. A tapasztalat azt mutatja, az emberek előszeretettel választanak sötét színű anyagokat padlóburkolatként. Ha te is osztod ezt a véleményt, ráadásul megengedheted magadnak a nagyobb szettek megvásárlását is, a 7 részes Capri luxus ülőgarnitúra ajánlatunkat felettébb kedvezőnek fogod megítélni!

Capri – a kézzel fogható luxus

A Capri hét részből álló szettje igazi felsőkategóriás termék, s mint olyan, még a legigényesebb vásárló által támasztható kritériumoknak is tökéletesen megfelel. Kényelmes, csodaszép, praktikus, időtálló és hihetetlenül dizájnos – ráadásul remekül passzol a sötétebb árnyalatú padlóburkolatokhoz. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a nagycsaládosok kedvenc választása most nagyobb árkedvezménnyel érhető el a honlapunkon keresztül. Megnézem >

Luxus kerti ülőgarnitúra

Világos a padlólap? Választékból nincs hiány!

A világos árnyalatú padlóburkolat remek választás mindenkinek, akinek nem áll rendelkezésére óriási tér, s a színek, illetve a fények játékával szeretné vizuálisan nagyobbá tenni az adott teret. Ha te is ebben a cipőben jársz, rengeteg esélyed van az ideális kültéri szett megtalálására.

Brisbane Prémium- az időtálló szépség

A négy részből álló Brisbane névre keresztelt prémium ülőgarnitúránk remekül passzol a világosabb tónusú padlóburkolatokhoz. A szett kényelmes pihenést biztosít a közepesen nagy társaságoknak. A füst-fehér színű egységek tökéletesen belesimulnak a miliőbe, hatásosan emelve a kert dizájnját. A gyártó fő alapanyagként a trópusi akácfát használja, amelynek köszönhetően a bútorok elképesztően időtállók, emellett pedig a környezeti hatásokkal szemben is fokozottabb védelmet élveznek.

Prémium kültéri ülőgarnitúra

Kis terasz? Ne aggódj, remek ajánlatok várnak!

Bár a legtöbbünk hatalmas kertről álmodozik, a valóság sok esetben ellenkező képet mutat. Sebaj, aggodalomra ezúttal sincs okod!

Idézd meg a természetet az Afrika 3 részből álló teraszgarnitúrával!

A három részből álló szett a kisebb terek valóságos ékköve. Az erős alumínium szerkezetre esztétikus műrattan fonat került az egységek gyártásakor, így azok nemcsak a szemnek mutatósak, de a hosszú élettartamukra sem lehet panaszunk. Az Afrika névre keresztelt produktum remekül állja a sarat az erős UV sugárzással szemben, emellett pedig a kemény fagyok sem tehetnek benne kárt.

Terasz ülögarnitúra

Nagy terasz – lehetőségek korlátok nélkül!

Nyilván azok a szerencsésebbek, akik rendelkezésére nagyobb méretű tér áll – így nem kell komolyabb mértani tervezgetéssel hozzálátni a bútorvásárláshoz. A nagy teraszok igazi szupersztárja a luxusminőségű IBIZA átalakítható ülőgarnitúra szett. A termék első ránézésre a félkör kialakításával inkább hasonlít absztrakt művészeti alkotásra, mint hétköznapi használti tárgyra. Prémium minőség, földöntúli esztétika és több generációt is kiszolgáló praktikum – ezt nyújthatja számodra az IBIZA.

Fényárban úszó vagy árnyékolt terasz? Mindenre van megoldás!

Amennyiben a berendezni kívánt terület a nap jelentős részében fényárban úszik, ellenhatásként nézz szét a sötétebb tónusú felhozatalunk háza táján. Jószívvel ajánljuk figyelmedbe a Kenya 4 részes garnitúrát. Árnyékolt tér esetén okos ötlet a világos egységeket preferálnod – tökéletes példa erre a magas színvonaláról híres, népszerű Salerno fa kültéri szett.

Kapcsolódó tartalmak