Uncategorized @hu

Globero kültéri ülőgarnitúra mustra – laza délutánok a teraszon a barátokkal, családdal

Lassan már nemcsak a naptár jelzi, hogy nyár van, hanem az időjárás is, így rengetegen a négy fal helyett inkább a szabadban, lehetőleg egy kényelmes ülőgarnitúrán próbálják tölteni az idejük nagy részét. Nem meglepő ez, hiszen a téli borongós idő után mindenkinek jól esik egy kis napsütés, hiszen a D-vitamin elengedhetetlen az emberi szervezet optimális működéséhez. Nézzük meg, milyen kültéri ülőgarnitúrákat érdemes beszerezni az idei szezonra!

Santiago 3 részes fa kültéri ülőgarnitúra szett – 2 főre

Meghitt beszélgetésekhez tökéletes választás ez a gyönyörű trópusi akácfából készült Santiago 3 részes fa ülőgarnitúra szett, hiszen elegendő hely van két fő számára a kényelmes fotelekben, illetve a hozzá tartozó szép kis asztalon pedig helyet lehet biztosítani a frissítő italoknak, illetve egy kis nassolnivalónak is.

A puha de vastag szivacsbetéttel készült párnák huzata vízlepergető, mosható és természetesen UV-álló is, így sokáig megőrzik a párnák eredeti állapotukat, színüket, állagukat.

A bútorok színe TEAK fa színű, melytől természetes és hangulatos megjelenése van ennek a pompás kültéri ülőgarnitúrának. Egyaránt ajánljuk ezeket a bútorokat teraszokra és nagyobb verandákra is.

Santiago 4 részes fa kültéri ülőgarnitúra szett – 5 főre

Kisebb baráti összejövetelek során garantáltan ez lesz az egyik kedvenc ülőalkalmatosság a teraszon, hiszen ez a természetességet sugárzó Santiago 4 részes kültéri ülőgarnitúra szett egyaránt alkalmas napozásra, heverészésre, de akár üzleti tárgyalások során is bátran invitálhatjuk ide a céges partnereket.

A háromszemélyes kanapé, a két hatalmas és kényelmes fotel, illetve az elegánsan kialakított kis kerekasztal tökéletesen illik a legtöbb ház teraszára vagy verandájára. A színe ennek is TEAK fa színű, melytől igazán természetes és harmonikus látványt nyújt az egész bútoregyüttes.

A fa részek trópusi akácfából készültek, melyet főként a kültéri bútorok gyártása során használnak, hiszen kiválóan ellenáll a legtöbb káros környezeti hatásnak.

A párnák huzatai itt is vízlepergető bevonattal rendelkeznek, UV-állóak és moshatóak, illetve az ülőpárnák tömése pedig egy vastag szivacs, ami nagyon kényelmes időtöltést biztosít a friss levegőn.

Ezt a kültéri ülőgarnitúrát olyan házakba ajánljuk, ahol a teraszon elegendő hely van, hiszen ha túl kicsi helyre tesszük ki, akkor összenyomhatja a teret, melytől akár “bútorraktár” érzetünk is lehet.

Bahama Prémium 4 részes kültéri ülőgarnitúra szett – 5 főre

A természetes trópusi akácfa és a műrattan anyagok keveredése miatt ez a modern és letisztult stílusú Bahama prémium kültéri ülőgarnitúra kényelmes kikapcsolódást nyújt a családnak egy-egy délutáni teázás vagy esti összejövetel során.

A fa részeket FSC tanúsítvánnyal ellátott trópusi akácfából készítik, mely azt jelenti, hogy a bútor alapanyaga olyan helyről származik, amely rendelkezik a Forest Stewardship Council felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítványával. Tehát az innen használt alapanyagokból készült termékek megfelelnek a környezettudatos és a társadalmilag felelős gyártás és termelés feltételeinek.

Ez a kültéri ülőgarnitúra modern megjelenése miatt kiváló választás az új típusú otthonokba és nyaralókba. A párnahuzatok UV-állóak, moshatóak, az ülőpárnák pedig masszív kialakításuknak köszönhetően sokáig megőrzik kényelmes jellegüket.

Ezt a bútorcsodát minden tudatos vásárlónak ajánljuk, aki számára fontos a fenntartható és környezetbarát kivitelezés az otthonában.

Kapcsolódó tartalmak