Uncategorized @hu

Függőfotel – kertbe, teraszra, nappaliba Avagy miért nem tudjuk megunni a függőfoteleket

A hagyományos fotelekkel és napozóágyakkal ellentétben egy függőfotel olyan szeszélyességet és játékosságot képes kölcsönözni a külső és belső tereknek, amire egyből felfigyelünk. A hangulatos kókuszdióra emlékeztető forma, a lágy hintázás, illetve a naturalista kialakítás miatt olyan érzésünk van benne, mintha a tengerparton lennénk.

Továbbra is megőrülünk a rattan / műrattan függőfotelekért

A rattan vagy műrattan elemek melegséget és textúrát adnak a térnek, melytől az atmoszférát egyfajta nyugalom és harmónia árasztja el még a szürke hétköznapokban is.

A termékért kattints a képre

A rattan vagy műrattan anyagból készült függőfotelek mindenféle erőfeszítés nélkül tökéletesen beleillenek szinte minden típusú környezetbe. Mivel természetes hatást kelt a rattan anyag, így a fehér-bézs színű párnákkal, takarókkal, illetve a fából készült kiegészítőkkel igazi kis meghitt sarkot tudunk varázsolni a teraszon vele.

Termékeink között főként műrattan anyagból készült függőfotelek vannak, mert ezek sokkal jobban ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, a tűző napfénynek, illetve a kártevőkkel szemben is eredményesebben veszik fel a harcot, mint az igazi rattanból készült függőfotelek. Tartósságuk miatt szinte népszerűbbek már, mint a természetes rattanból készült társaik.

A termékért kattints a képre

Tegyünk függőfotelt a gyerekszobába!

A gyerekszobák alapból egy kicsit kisebbek, mint a felnőttek szobái, így fontos az optimális helykihasználás. Természetesen jó móka a gyerekeknek egy függőfotel, így ha több gyerkőc van a szobában, akkor a későbbi veszekedések elkerülése végett annyi függőfotelt érdemes beszerelni, ahány lakója van a kis gyerekszobának. Természetesen nemcsak ücsörögni jó móka a gyerekeknek a függőfotelben, hanem alatta el tudnak mászni, illetve néhány pokróc segítségével kész erődöt tudnak belőle építeni, ami minden csemetét képes lekötni legalább egy-két óráig.

A termékért kattints a képre

A gyerekszobában elhelyezett függőfotel nemcsak azért előnyös, mert így van egy kis kuckója a gyereknek, hanem azért is, mert mivel a levegőben lóg, így alatta tudunk különféle holmikat tárolni. Másik nagy előnye ennek az, hogy amennyiben a lurkó elég nagy már, akkor ki lehet neki alakítani egy olvasósarkot, ezzel is segítjük arra nevelni, hogy az olvasás elengedhetetlen ahhoz, hogy később az életben jól teljesítsen, sikeres és intelligens felnőtt váljon belőle.

Amikor gyerekszobába tesszük fel a függőfotelt, feltétlenül szakembert kérjünk meg rá, s igyekezzünk olyan megoldást választani, ami kibírja az ugrándozást, az erős hintázást, illetve hirtelen mozdulatokat. Figyeljünk a biztonságra, így mindenképpen erősen és szakszerűen tegyük fel a mennyezetre a függőfotelt, hogy stabil legyen.

Mehet egy függőfotel a könyvtárszobába is!

Egy fárasztó munkanap után, amikor egész nap tudományos publikációkat és tanulmányokat olvastunk, bizony ránk fér egy kis kikapcsolódás. Ehhez pedig csak be kell fészkelnünk magunkat a könyvtárszobába egy forró teával vagy egy pohár finom borral, mellé egy sajttállal, s neki is állhatunk olvasni egy kis fikciót. Megérdemeltük, hiszen egész nap tudományos témák körül forogtunk, így muszáj egy kis képzelet, kikapcsolódás, szórakozás, melyet egy lebilincselő könyv könnyedén meg tud adni nekünk.

Szerezzünk be egy függőfotelt a könyvtárba, hiszen ez olyan kényelmes, hogy egy egész polcnyi könyvet is el tudnánk benne olvasni, ha másnap nem kellene megint munkába menni. Persze ilyenkor is az a tanácsunk, hogy legalább kettő függőfotelt rendeljünk, különben harcolni kell a legkényelmesebb helyért.

A termékért kattints a képre

Kapcsolódó tartalmak