Uncategorized @hu

Milyen műrattan függőfotelt válassz? Mutatjuk a lehetőségeket!

Egy fárasztó munkanap után mindenki szeret megpihenni egy kicsit, hogy feltöltődjön energiával, és ismét neki tudjon lendülni a teendőknek. Ha odakint verőfényesen süt a nap, és minden egyéb feltétel adott ahhoz, hogy a szabad ég alatt pihend ki a fáradalmaidat, akkor miért ne tennéd?

Ehhez persze szükség van egy valósághű rattan függőfotelre, ami nem csak szép és kényelmes, hanem rendkívül tartós is. Ami a választékot illeti, sok különleges formatervezésű modell áll rendelkezésedre, melyek kivétel nélkül az igényes és precíz gyártómunka eredményeként láttak napvilágot.

Egy-, illetve kétszemélyes műrattan függőfotelek

A dekoratív műrattan függőfotelek láttán könnyen megeshet, hogy első látásra szerelembe esel, és máris a rendelés mellett döntesz. Az esztétikus megjelenés nyilvánvalóan fontos, de emellett még a méret, illetve a teherbírás tekintetében is meg kell felelnie a kiválasztásra kerülő terméknek, ha azt szeretnéd, hogy maximálisan kielégítse az igényeidet.

Az egyszemélyes műrattan függőfotelek remek választásnak bizonyulnak, ha az esetek többségében egyedül szoktál kiülni a kertbe, hogy kiélvezd a természeti környezet csodáit, és élményteli relaxálással töltsd a szabadidődet.

A Valencia Álom Nyugágy igazán impozáns látványt nyújt, ahogy az alátámasztást biztosító acélszerkezet kecsesen meghajlik. A felhőtlen pihenésről a tetejére rögzített napernyő gondoskodik, ami megakadályozza, hogy az erős napfény a szemedbe süssön ejtőzés közben.

A Positano Függőfotel is rendkívül kényelmes pihenőhelyet biztosít, ha elsősorban nem a napozás a célod, hanem inkább az olvasás, írás vagy rejtvény fejtés az egyik fa kellemes árnyékában. A termék különlegessége, hogy az acélváz helyett egy erőteljes kötélzet biztosítja a rögzítést, mely ez esetben nem alátámasztás, hanem felfüggesztés.

A kétszemélyes műrattan függőfotelek is kiváló szolgálatot tesznek, ha valamelyik rokonod, ismerősöd, családtagod mindig csatlakozik, amikor megcélzod a kertet, hogy felfrissülj a levegőn.

A Barcelona dupla függőfotel minden álmodat valóra váltja, hiszen elképesztően puha és kényelmes pihenőhelyet biztosít egy kellemes délután eltöltéséhez. Az erőteljes acélszerkezetnek köszönhetően a termék használata két személy számára is ideális.

Miért válassz műrattan függőfotelt a rattan helyett?

Kétségkívül a rattan függőfotel az egyik legszebb bútordarab, ami bármelyik lakást dekoratívvá teszi – de nem az udvart, a kertet vagy a teraszt. A rattan anyag sajátosságai miatt ugyanis nem alkalmas arra, hogy huzamosabb ideig kint legyen a szabad ég alatt.

Nem csak egy futó zápor, hanem az erős napfény, az UV sugárzás, sőt még a rendszeres igénybevétel is jelentős mértékben károsítja a rattanból készülő bútorokat. Ez azt jelenti, hogy az egykor csodaszép termékek rövid időn belül megfakulnak, kiszálasodnak és egyéb olyan károsodást szenvednek, ami drasztikusan lecsökkenti az élvezeti értéküket.

A rattan függőfotel helyett érdemes a műrattan változatot választani, hiszen ez esetben nem kell tartani a nem kívánatos amortizációs problémáktól. A műrattan függőfotelek rendkívül ellenállók, függetlenül attól, hogy időjárási elemekről vagy pedig a használat során keletkező erőhatásokról beszélünk.

Kapcsolódó tartalmak