Uncategorized @hu

Rendezvény asztalok és székek – Nálunk minden fontos rendezvénybútort megtalálsz!

Az udvaron megrendezésre kerülő családi, baráti összejövetelek mindenki számára élvezetes kikapcsolódást jelentenek. Ha az ünnepi események otthoni környezetben zajlanak, akkor megfigyelhető, hogy a résztvevők sokkal felszabadultabban, önfeledtebben viselkednek, és nagyobb kényelemben érzik magukat.

Az már csak hab a tortán, ha a prémium minőségű rendezvény asztalon kerül feltálalásra a házigazda főztje, és a jelenlévők dekoratív rendezvényszékeken foglalhatnak helyet.

A megfelelő méretű, és kialakítású rendezvénybútoroknak hála a szabadtéren megrendezésre kerülő eseményeken, például koncerteken, főzőversenyeken, vetítéseken is maximális komfortban érezhetik magukat a jelenlévők.

Prémium minőségű rendezvénybútorok

Függetlenül attól, hogy az asztal, illetve a hozzá tartozó rendezvényszékek hol kerülnek felállításra, nagyon fontos, hogy a termékek nagymértékű ellenállást tanúsítsanak egyrészt az időjárási elemekkel szemben, másrészt pedig a rendszeres igénybevétel következtében keletkező erőhatásokkal szemben. A webáruházunkban található termékek remekül kiállják a próbát, hiszen sem az erős napfény, sem az eső, sem pedig a szél nem okozhat kárt bennük.

Mivel a szék-, illetve asztallábak kiváló minőségű acélból, az ülőfelületek, valamint az asztallapok pedig műanyagból készülnek, ezért a kínálatunkban szereplő termékek remekül bírják a terhelést. A használatuk során nem kell tartani attól, hogy a rendezvényasztal szerkezete felborul, a székek pedig összecsuklanak a súly alatt.

Rendezvénybútoraink nem csak ellenállók, hanem rendkívül praktikus kialakítással büszkélkednek. Mivel összecsukható változatban készülnek, ezért a használatot követően néhány könnyed mozdulattal összezárhatók. Csukott formában szinte bárhol lehet találni számukra ideális helyet, még akár a lakáson belül is, a szállítást pedig egy személygépkocsival is könnyűszerrel meg lehet oldani.

Mindezek mellett a rendezvénybútorok kinézete is szót érdemel, hiszen a letisztult formavilág, és az egyszerű fehér-szürke színkombináció rendkívül elegánssá teszi a bútordarabokat. Amennyiben az összejövetel jellege megkívánja az ünnepélyesség fokozását, akkor székszoknyákkal is fel lehet díszíteni a rendezvényszékeket.

Rendezvénybútorok méret szerint

Attól függően, hogy mekkora asztaltársaságnak kell helyet biztosítani, többféle rendezvényasztal áll rendelkezésre, melyek eltérő szélességgel, illetve kerek asztalok esetében eltérő átmérővel rendelkeznek.

A Cosmopolitan 94 Kerek Rendezvény Asztal remek szolgálatot tesz, ha legfeljebb csak 6 személy vesz részt az eseményen.

A Manhattan 152 rendezvényasztal és a Cosmopolitan 152 kerek rendezvény asztal körül már akár egy 8-10 tagból álló társaság is kényelmesen helyet tud foglalni.

A Caipirinha 81 kerek bárasztal pedig remek kiegészítőjévé válhat a rendezvénybútoroknak, hiszen extra helyet biztosít az ételek, italok feltálalásakor.

Az ülőalkalmatosságok tekintetében pedig a Brooklyn Rendezvény székeket ajánljuk, melyek bármelyik asztal mellett remekül mutatnak, amellett, hogy kényelmes elhelyezkedést biztosítanak a résztvevőknek.

Kapcsolódó tartalmak