Uncategorized @hu

Rendezvény bútorok otthonra? Néha szükség lehet rájuk!

Rendezvény bútorokNagyobb alapterületű házak esetén, ahol van terasz és kert, gyakran lehet szükség rendezvény bútorokra, hiszen a lakók meghívhatnak vendégeket, illetve a nagycsaládosoknak elég egy kis rokoni összejövetelt tartani, s máris rohangáló gyerekek nyüzsgésével lesz tele a ház és az udvar.

Sokan, ha csöppségek is érkeznek egy partira, akkor a kényes bútorokat inkább letakarják, de vannak olyanok is, akik egyszerűen nem tesznek bizonyos helyiségeket elérhetővé mindenki számára. S persze vannak azok is, akik inkább elviszik egy másik szobába a bútorokat, hogy tényleg ne essen bennük kár.

Ennél azért van egyszerűbb megoldás is.

A rendezvény bútorokat könnyen lehet mozgatni, így nem a sérülékeny, hatalmas és igen súlyos bőr foteleket kell átcipelnünk a házon, hogy kényelembe helyezzük vendégeinket.

Elég csak a tárolóból elővenni rendezvénybútorainkat, s kicsit leporolni őket, de aki sok vendégséget szokott tartani, az úgyis tudja, hogy mennyit dob egy partin, ha szép tiszták a székek és az asztalok is.

S ha valamilyen neves ünnep miatt gyűlt egybe egy társaság, akkor az is előnye ezeknek a parti bútoroknak, hogy könnyen lehet őket mindig a rendezvény stílusához igazítani különféle huzatokkal, kiegészítőkkel.

A fontosabb rendezvényeken emiatt nagy szerepet kapnak a terítők, a szalvéták, a székpárnák és -huzatok, s persze a virágok, szalagok és a kisebb-nagyobb dekoratív elemek is egyaránt szükségesek ahhoz, hogy tökéletes legyen az összhatás.

Mindezek mellett sokkal könnyebb, fenntarthatóbb, illetve hosszútávon anyagilag is kifizetődőbb a rendezvénybútorok használata. Csak egyszer kell megvenni őket, hiszen ha évente néhány alkalommal kicsit letöröljük és átmossuk a felületüket, akkor sokáig, akár több generáción át is ellátják funkciójukat. Kültéren beltéren egyaránt alkalmazhatók.

S mivel használatlan állapotban nem foglalnak sok helyet, az összecsukható székek és asztalok még praktikusak is.

Nem feltétlenül kell rögtön több száz székre gondolni, hiszen sokan még panellakásban is tartanak rendezvény bútorokat, mert például egy rendszeres tarokkozónak 3 partner kell, s ahhoz dukálnak székek s egy asztal is.

Kis lakás esetében pedig nagyon fontos a praktikusság elve, így ha elmennek a vendégek, vissza lehet tenni a rendezvény bútorokat a tárolóba, így újra felszabadul a lakásban egy kis tér, hiszen senki sem akar egész nap bútorokat kerülgetni a házi teendők során.

A rendezvény vagy összejövetel stílusától, méretétől, illetve a ház kialakításától függően egyaránt lehet rendezvény bútorokra szükség kint a teraszon vagy a kertben, s bent a nappalikban is. Emiatt fontos parti szék és asztal vásárlás előtt átgondolnunk, hogy pontosan mire lesz szükségünk.

Ez azért lényeges, mert például egy kültéren tartott parti esetén szükségünk lehet egy félig, vagy akár teljesen zárt pavilonra is, hiszen egy hűvösebb őszi este a naplemente után könnyen mehet át fagyos éjszakába, így érdemes lehet akár egy hősugárzót is beszerezni.

Beltérre nyilván egyszerűbben tudunk válogatni a különféle székek és asztalok között, s ebben az esetben azt érdemes figyelembe venni, hogy mekkora helyre, hány főt szeretnénk kényelmesen elhelyezni, hogy ne legyen bútorraktár vagy heringparti az összejövetelből. Ez nemcsak elrontaná, de szinte lehetetlenné tenné a résztvevők számára a szabad mozgást, s folyton beleütköznének egymásba is és a bútorokba is.

Weboldalunkon feltüntetjük a termékek adatlapján a rendezvény bútorok méreteit, hogy pontosan meg tudd tervezni, hogy milyen típusú, stílusú és méretű székekre, asztalokra és pavilonokra lesz szükséged.

Itt tudod megtekinteni aktuális parti bútoraink kínálatát.

Kapcsolódó tartalmak