Uncategorized @hu

Prémium kerti bútorok, a valódi LUXUS kedvelőinek!

Ahogy beköszönt a nyár, és odakint tartósan felmelegszik a hőmérséklet, akkor nem is lehet kérdés, hogy elhagyjuk-e a lakást, és kimenjünk a friss levegőre. Nem számít, hogy ezt otthon tesszük-e meg, és csak az udvarig megyünk vagy pedig egy távolabbi célpontot szemelünk ki és részt veszünk egy szabadtéri eseményen, a prémium kerti bútorok minden esetben kényelmessé teszik a kint töltött időt.

Weboldalunkon rengeteg luxus kerti bútor áll a vásárlók rendelkezésére, melyek nem csak az esztétikai szempontok szerint felelnek meg az elvárásaiknak. Az általunk kínált kerti asztalok, székek, kültéri étkező szettek, ülőgarnitúrák, pihenőhelyek a minőség és az élettartam tekintetében is a piac élmezőnyében szerepelnek.

Kültéri étkező garnitúrák a közös időtöltésekhez

Ahhoz, hogy a család együtt töltsön néhány igazán kellemes pillanatot, nem kell messzire menni. A ház mellett elterülő, lebetonozott terület, erkély, terasz vagy veranda tökéletesen alkalmas arra, hogy elhelyezésre kerüljön egy olyan étkező szett, ami egy helyre csábítja a jelenlévőket.

Étkező szettjeink azoknak készültek, akik szeretik az igényes kialakítású prémium kerti bútorokat, és nem hajlandók lejjebb adni az igényeikből.

A Kamerun Prémium Kerti Étkező Garnitúra, illetve a Tunis – Kültéri étkező garnitúra is maximálisan kielégíti a luxuskedvelők igényeit, amennyiben 7 férőhely elegendő ahhoz, hogy minden családtag, barát és ismerős kényelmesen helyet tudjon foglalni az asztal körül.

A Tallin Prémium Kültéri Étkező garnitúra és az Malmö Prémium Kültéri Étkező garnitúra nagyobb kivitelezésnek örvend, és lehetővé teszi, hogy 9 személy is az asztal köré gyűlhessen anélkül, hogy helyszűkében bárki kényelmetlenül érezné magát.

Kültéri ülőgarnitúrák, melyek a kényelem jegyében készültek

A mennyei fogások elfogyasztását követően jó érzés kicsit megpihenni egy professzionális tervezésű luxus kerti bútoron, ami tökéletesen igazodik a test sajátosságaihoz. A párnázott ülőfelület, illetve a prémium minőségű párnák még komfortosabbá teszik a gondtalan relaxálást.

A prémium kerti bútorok között szereplő ülőgarnitúráinkat szintén azoknak ajánljuk, akik magas elvárásokat támasztanak az otthoni környezetben elhelyezett tárgyakkal szemben, és igényt tartanak arra, hogy a megvásárolt termékek maximálisan kielégítsék az igényeiket.

A 5 részes modellek közül figyelmedbe ajánljuk a több elemből álló Malaga Prémium Kerti Ülőgarnitúra szettet, valamint az L alakot formáló Saint Tropez – Kültéri LUXUS ülőgarnitúrát, de a színes repertoár feltérképezése során még számos remek modellt találhatsz, függetlenül attól, hogy hány férőhelyet kell biztosítania a beszerzésre kerülő ülőalkalmatosságnak.

Ne bízd a véletlenre a házhoz tartozó szabadtéri helyszínek berendezését, hiszen az ott töltött idő csak abban az esetben lehet tökéletes, ha a megfelelő méretű és kialakítású bútordarabok kerülnek elhelyezésre! A kínálatunkban szereplő luxus kerti bútorok lehetővé teszik, hogy olyan termékek kerüljenek a birtokodba, melyek sok-sok szezonon keresztül kiszolgálják a család igényeit.

Kapcsolódó tartalmak