Meghitt otthon!

A munka mellett a pihenés is fontos eleme kell, hogy legyen életünknek. Egy hosszú munkahelyi nap, egy fárasztó utazás után fontos, hogy mit érzünk mikor belépünk az otthonunkba, kertünkbe. Hisszük, hogy az igazi pihenéshez és feltöltődéshez a meghitt otthon megteremtése, a kényelmes, minőségi kerti bútorok és lakberendezési kiegészítők beszerzése nélkülözhetetlen.

A GLOBERO importőrként és forgalmazóként magas minőségű, de megfizethető áru kültéri és beltéri bútorokat, lakás és kertkiegészítőket, valamint szabadtéri kikapcsolódáshoz, időtöltéshez kapcsolódó termékeket forgalmaz.

Küldetésünk,

hogy szélesebb réteg számára elérhetővé tegyük az igényes, prémium minőségű bútorokat, az egyedi, design lakberendezési tárgyakat. Olyan termékeket kínálunk, melyek mind kinézetükkel, mind kényelmükkel és minőségükkel meggyőztek bennünket.
Cégünk kínálatában elérhető bútorokat közvetlenül, több évtizedes tapasztalattal rendelkező, ellenőrzött, minősített gyáraktól, a világ számos országából importáljuk. Folyamatosan megújuló és bővülő bútor és kiegészítő kínálatunkkal a világ élvonalába tartozó nemzetközi gyártók hazai képviseletét látjuk el. A közvetlen importőri tevékenységünknek köszönhetően az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékeket kedvező árszinten tudja megvásárolni. Termékek minden esetben rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal, minősítésekkel (CE, ROSH, TÜV…).

Kerti kínálatunkban

a kültéri ülőgarnitúrák, kerti étkezők, függőfotelek, napozó és hintaágyak mellett megtalálja hűvösebb napokra, tavaszi és őszi estékre a teraszfűtő berendezéseket, színes kerti növényeinek a virágládákat, a nap sugarai ellen védő napernyőket. Kerti kikapcsolódáshoz, családi, baráti összejövetelekhez saját márkás prémium minőségű „GLOBE” kamadó grilljeinket és sütögetéshez kapcsolódó kiegészítőket ajánljuk.
Prémium termékeink nem csak otthoni, hanem vendéglátóipari, szállodai igénybevételre is alkalmasak.

Beltéri bútoraink

masszív, időtálló tömörfa bútorok, és egyedi folyamatosan változó kínálatú design darabok. Otthonába különböző egyedi kiegészítőkből, design berendezési tárgyainkból választhat többek között lámpákat, órákat, vázákat, tálakat és más dekortárgyakat.

A változatos anyagot és stílust felvonultató kínálatból segítünk kiválasztani igényeinek, ízlésének és költségvetésének a megfelelő megoldást, melyet hazai raktárkészletükről pár napon belül kiszállítunk Önnek.

Art

Létrehoztuk a „GloberoArt” kategóriát az egyedi képzőművészeti alkotásoknak, ahol festmények, szobrok közül válogathat.

ARTMOON

Walnut Interiors

„Artmoon” márkajelzésű termékeinket egyedi megrendelés alapján diófából készítjük. Igényeihez és enteriőrhöz igazodó egyedi tervezésű termékről látványtervet készítünk és méretre gyártva leszállítjuk. Hotelek, vendéglátóhelyek egyedi berendezését is vállaljuk.

Artmoon termékeinket az Artmoon.hu weboldalon találja meg.

GLOBERO: Kültéri bútorok és beltéri bútorok, design kiegészítők online áruháza.

  • Országos kiszállítás.
  • Importőrként garantáltan kedvező árak.
  • Folyamatosan bővülő termékkínálat.

Igényes bemutatótermeinkben  előzetes egyeztetést követően akár hétvégén is megtekinthetők.

Pécsett: 7622 Pécs, Batthyány utca 9. – Telefon: +36 30 898 9547

Siófokon: 8600 Siófok, Vak Bottyán u. 24 – Telefon: +36 30 68 25 495

Referenciáinkat és elérhetőségeiket honlapunkon megtalálja. Bármely felmerülő kérdéssel kapcsolatban kollegáink szívesen állnak rendelkezésre.