A nyugodt pihenés!

A munka mellett a pihenés is fontos eleme kell hogy legyen életünknek. Ezért a GLOBERO importőrként olyan, a szabadtéri kikapcsolódáshoz, időtöltéshez kapcsolódó termékeket forgalmaz, amelyek segítenek a hétköznapi rohanásból kiszakadni. Legyen szó egy fantasztikus beszélgetésről a legjobb barátokkal, kerti partiról, egy izgalmas könyv olvasásáról a függőágyban, vagy épp egy kellemes délutáni alvásról a hintaszékben. Beltéri bútoraink és kiegészítőink egyedivé, színesebbé varázsolják otthonát. Kültéri hősugárzóink pedig a hűvösebb napok és esték szabadtéri programjait is felmelegítik.

Cégünk kínálatában elérhető termékeket közvetlenül, több évtizedes tapasztalattal rendelkező, ellenőrzött, minősített gyáraktól importáljuk. Termékek minden esetben rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal, minősítésekkel (CE, ROSH, TÜV…).

Az közvetlen importőri tevékenységünknek köszönhetően az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékeket kedvező árszinten tudja megvásárolni.

A termékek bemutatótermünkben (7622 Pécs, Batthyány utca 9.) előzetes egyeztetést követően akár hétvégén is megtekinthetők.

Központi telefonszámunk: +36308989547

Bemutatóterem