Kamerun Prémium Kültéri Étkező garnitúra – 7 részes luxus kerti bútor

945 000 Ft

Készleten

Kamerun Prémium Kültéri Étkező garnitúra 3 év garanciával

Az étkező garnitúra szerkezete alumínium, melynek borítása műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készült. A műrattan más néven polyrattan megjelenésében hasonlít a természetes rattan szálakra, de több jelentős előnnyel rendelkezik. A műanyag alapanyagnak köszönhetően teljesen vízálló, fagyálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja.

Szépségét tovább fokozza szinterezett kő asztallap, ami nemcsak remekül mutat, hanem könnyen tisztítható is

Modern stílusával igazi dísze lesz bármilyen kertnek

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Az étkező garnitúra alumíniumból készült, melynek borítása műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készült. A műrattan más néven polyrattan megjelenésében hasonlít a természetes rattan szálakra, de több jelentős előnnyel rendelkezik. A műanyag alapanyagnak köszönhetően teljesen vízálló, fagyálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja.

Modern stílusával igazi dísze lesz bármilyen kertnek

Használt műrattan anyagok:

HDPE műrattan, magas minőségű termoplasztikus anyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig), tömegében festett anyag.

UV álló – SGS tanúsítvánnyal 3000 órás UV állóságra bevizsgálva

A használt bevonatot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A kültéri bútor párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely kényelmes ölőfelületet biztosít használójának. Az anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Szépségét tovább fokozza szinterezett kő asztallap, ami nemcsak remekül mutat, hanem könnyen tisztítható is

Méretek:

Asztal:180x90x75 cm

Szék:63x65x85,5 cm

A termékek nem csak kerti használatra készültek, hanem vendéglátóipari, szállodai felhasználásra, igénybevételre lettek tervezve.