Elfogyott

Lagos Prémium Kültéri Étkező garnitúra 7 részes

1 199 000 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás

Prémium kültéri étkező garnitúra szett- 7 részes, 3 év garanciával

Könnyű alumínium porszórt váz. A karfás székek oldalán és háttámláján elegáns, modern szénfekete prémium minőségű kötélfonat került elhelyezésre, mely az alumínium felületekkel összhatásban stílust sugároz. Szürke párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

Ennél a terméknél INGYENES a szállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Prémium kültéri étkező garnitúra szett- 7 részes, 3 év garanciával

Használt anyagok:

Magas minőségű hajókötélzetszerű anyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig) tömegében festett anyag.

UV álló anyag – SGS tanúsítvánnyal 3000 órás UV állóságra bevizsgálva

Az anyagot nagy stabilitás és szakítószilárdság jellemzi, tisztítása karbantartása egyszerű. A terméket kültéri/beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

A párnák anyaga 100% “solution dyed polyester”, UV álló, víztaszító/lepergető anyag, 30 mosást követően is megőrzi a impregnáltságát és vízlepergető marad. 3 év színtartási garanciát biztosítunk rá, töltő és egyéb bőrrel érintkező anyagok német beszállítóktól származnak, így azok toxinmentesek.

Szépségét tovább fokozza szinterezett kő asztallap, ami nemcsak remekül mutat, hanem könnyen tisztítható is

Szinterezett Kő:

Szinterelt Kő egyfajta természetes és kiváló díszítőlap. Természetes agyagból, homokból és más természetes anyagokból készül, speciális eljárásokkal, sajtolással több mint 10000 tonna sajtológéppel, fejlett gyártási technológiával kombinálva, és 1200 ℃ feletti magas hőmérsékleten égetik, és textúrája jelentősen csökkenti a természetes kő mennyiségét.

Méretek:

Asztal:180x90x75 cm

Szék:63x65x85,5 cm

https://globero.hu/premium-es-luxus-kulteri-butorok/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Alumínium, Esőztethető, HORECA, Könnyen tisztítható, Mosható, Rakásolható, Részben összeszerelést igényel