Fa étkező szék Adelaide

49 900 Ft

Raktáron

Fa étkező szék Adelaide

szék: akácfa étkező szék

Mérete: 59x62x87 cm

súly:13/11 kg

Az akác Ázsia trópusi erdeiből származó egzotikus fafajta. Az akácfa jellegzetessége az időjárás hatásaival, elöregedéssel szembeni ellenálló képesség. Ennek a természetes fának a színe olajbarnától szürkésbarnáig terjed, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, erejének, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették. Gondozásképpen és a bútor szép külsejének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy a bútort legalább évente egyszer kenje be speciális olajjal.

Szállítási költség: 4 000 Ft/db

Több termék együttes rendelése esetén a szállítási egységárak kedvezőbben alakulnak, és nem haladhatják meg a 12 000 Ft-ot.

150 000 Ft rendelési érték felett a szállítási díjat teljes mértékben átvállaljuk.

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Fa étkező szék Adelaide

A  szék  trópusi akácfából készült, mely jellegzetessége az időjárás hatásaival, elöregedéssel szembeni ellenálló képesség. Ennek a természetes fának a színe finom textúrájú olajbarnától szürkésbarnáig terjed, ami a fának szép meleg külsőt biztosít. Tartósságának, szilárdságának, és a kártevőkkel szembeni ellenállóképességének köszönhetően ezt a fát kerti bútor gyártására teremtették.

A szék párnái vízlepergető és mosható kivitelben készültek, vastag szivacstöltéssel, mely anyagok ellenállnak az UV sugárzásnak és az egyéb időjárási hatásoknak.

További információk

További információk

Tömeg 13 kg
Méretek

59x62x87 cm

Párnavastagság

6 cm

Szállítás díja

2500 Ft

Cikkszám: HUC23370 Kategóriák: ,