Kültéri Alumínium Bárszett Bilbao 5 részes

479 000 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

Kiváló minőségű kültéri alumínium bárszett, műfa „polywood” bárszett – 4 székkel

Biztos, hogy ennek a kültéri alumínium bárszettnek számos elismerő pillantást köszönhet majd. Az exkluzív bárszett egy barna mű-teak fa  lappal borított alumínium asztalból és 4 kényelmes, rakásólható székből áll.

A stabil por-szórt alumíniumváz rendkívül időtálló és valódi stílust ad a bútornak. Az étkezőgarnitúra ennek köszönhetően abszolút időjárás- és UV-fényálló, strapabíró, kosztaszító, valamint egyszerűen tisztítható és környezetbarát. A bútorok az év egészében és bármilyen időben a szabadban hagyhatóak anélkül, hogy károsodnának. Ideális a házba, kertbe vagy a teraszra.

Ingyenes kiszállítás!

Termék leírás - Kattintson a részletekért

Leírás

Kiváló minőségű kültéri alumínium bárszett, műfa „polywood” bárszett, kerti bútor

Modern, kültéri alumínium bárszett igazán kényelmes és stílusos kiegészítője lehet kertjének vagy akár teraszának. A színek és anyagok stílusos összhangja még inkább kiemelik a bárszett modern és kényelmes kisugárzását.

Műfa anyag megjelenése, szál- és rostvastagsága nagyon hasonlít a természetes fa anyagokra, de több fontos előnnyel is rendelkezik. Kemény, ellenáll a külső behatásoknak, színtartó, UV álló, könnyen tisztítható…

„polywood” magas minőségű termoplasztikus anyag, ellenáll a nagy hőingadozásoknak is (-25 C foktól egészen a +70 C fokig), tömegében festett anyag

A termékek nem csak kerti használatra készültek, hanem nagyobb igénybevételt feltételező, vendéglátóipari, szállodai felhasználásra, lettek tervezve.

Asztal mérete:90x90x104 cm

Szék mérete:45x54x110 cm

https://globero.hu/miert-erdemes-etkezo-szettet-es-ulogarniturat-is-raknod-a-kertbe-teraszra/

További információk

További információk

Kiemelt termékjellemzők

Alumínium, Esőztethető, Könnyen tisztítható, Részben összeszerelést igényel, UV álló

Cikkszám: BT005G,BY050GW Kategóriák: ,