Uncategorized @hu

Miért érdemes étkező szettet és ülőgarnitúrát is raknod a kertbe / teraszra?

Egy étkező szett a terasz házhoz közeli részén, egy ülőgarnitúra pedig a medence környékén bizony jó páros. A reggeli, ebéd vagy vacsora során jó, ha közel vagytok a házhoz, hiszen onnan hordjátok ki az ételeket, az italokat és persze az evőeszközöket. A medence mellett pedig étkezések után az ülőgarnitúrán tudtok így kikapcsolódni a forró nyári napokon. Segítünk összepárosítani a legtrendibb étkező szetteket és ülőgarnitúrákat, hogy ezzel is megkönnyítsük a termékek közötti válogatást.

Afrikai hangulatot idéző műrattan kerti étkező szett és ülőgarnitúra

 

A bal oldali képen az Afrika prémium kültéri 6 részes luxus ülőgarnitúra, a jobb oldalon pedig az Afrika prémium kültéri 7 részes étkező garnitúrát ajánljuk figyelmedbe. Mindkét szettnek alumínium a váza, amelyen gyönyörűen futnak végig a műrattan fonatok, melyek igazi afrikai szafari hangulatot idéznek a teraszra vagy a kertbe a medence mellett.

A műrattan megszólalásig hasonlít az eredeti rattan anyagra, viszont a műrattan vagy polyrattan anyag sokkal jobban ellenáll a káros külső hatásoknak, így ezek a modellek mind víz-, fagy- és UV-állóak is, melynek köszönhetően sok éven át megtartja a műrattan az eredeti állapotát és színét.

Ausztrál idill a Perth kültéri fa kerti étkező szettel és ülőgarnitúrával

Ha szereted a kontrasztos színkombinációkat, feltétlenül nézd meg a Perth kültéri 9 részes fa étkező garnitúrát, illetve a hozzá passzoló Perth kültéri 5 részes fa ülőgarnitúrát is.

Mindkét kültéri bútor garnitúra FSC tanúsítvánnyal rendelkező eukaliptusz fából készült, mely kiválóan ellenáll az időjárás káros hatásainak, illetve sokáig megtartja eredeti friss állapotát.

Ez egy olyan speciális keményfa, amely tartós szerkezetének köszönhetően könnyedén veszi fel a harcot még a kártevő rovarokkal szemben is. Nem vetemedik, nem öregszik, s megfelelő rendszeres karbantartás mellett hosszú éveken át megőrzi eredeti természetes állapotát.

Trópusi harmónia a Kuba prémium trópusi akácfa kerti étkező szettel és ülőgarnitúrával

A Kuba prémium kültéri 7 részes fa étkező garnitúra, illetve a Kuba prémium kültéri 4 részes fa ülőgarnitúra tökéletes választás, ha trópusi hangulatot szeretnél varázsolni az otthonod teraszára és a medence környékére.

Ez a meseszép kerti bútor garnitúra FSC tanúsítvánnyal ellátott trópusi akácfából készült, melynek textúrája finom tapintású, illetve színe a TEAK fa színéhez igazodik. A trópusi eukaliptusz fához hasonlóan a trópusi akácfa is kifejezetten a kültéri bútorok alapanyaga, hiszen nagyon jól ellenáll a szélsőséges időjárásnak, illetve a kártevőkkel szemben is éveken át bírja a kiképzést mindenféle probléma nélkül.

A természetes fa alapanyag, a székek oldalán és hátán lévő függőleges kötélfonatok, illetve a fa részek egyedi bordázottságnak köszönhetően ez a bútorcsalád bármelyik trópusi hangulatú kertnek és terasznak lehet az éke.

Luxus pihenés a Sydney prémium kültéri étkező szettel és sarokgarnitúrával

A Sydney prémium kültéri 7 részes fa étkező garnitúra, illetve a Sydney prémium 4 részes fa kültéri sarokgarnitúra tökéletes választás lehet számodra, ha odavagy az ausztrál ihletésű, igazi óceáni hangulatot idéző kerti bútorokért.

A trópusi akácfából készült bútorok, a mosógépben mosható, vízlepergető és UV sugárzás álló párnahuzatok, valamint a puha párna szivacsok nemcsak praktikusak, de egyben kényelmes időtöltést is nyújtanak az étkezések, illetve a délelőtti – délutáni ejtőzések során is.

Neked melyik kültéri ülőgarnitúra tetszik a legjobban?

Kapcsolódó tartalmak