Uncategorized @hu

Szilveszterkor Te vagy a házigazda? Használd ki a télikerted!

Ha Te leszel idén a szilveszteri baráti összejövetel házigazdája, bizony minden négyzetcentimétert ki akarsz majd használni a házban, hogy kényelmesen elférjenek majd a vendégeid.

Ha van télikerted, akkor igen könnyű lesz a dolgod, hiszen ha vannak dohányzó vagy szivarozó vendégeid, akkor ők biztosan örülnének annak, ha kicsit kipofoznád a télikertedet, hogy ne a jéghideg téli éjszakában kelljen kijárkálniuk, ha éppen rá akarnak gyújtani.

Nézzük meg, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a télikertedet, hogy ne csak nagyobb legyen a szórakozásra használható tér az otthonodban, de egyben hangulatos helyszín is legyen a szilveszteri ünneplés során!

Tippek a télikert fűtéséhez és berendezéséhez

A télikert nagyon hasznos része a háznak, hiszen így a hűvös hónapokban is tudod élvezni a természetet, hiszen a télikert egyfajta hidat jelent a kerted és a nappalid között.

Ha nyitott, akkor bizony hideg lesz ott a téli éjszakák során, így mindenképpen érdemes lehet beszerezned egy gázüzemű hősugárzót. Ha zárt, akkor pedig ha nincs beszerelve fűtés, bizony szükséged lesz egy elektromos hősugárzóra, hogy kellemes meleget tudj biztosítani a vendégeid számára.

A télikert hősugárzó nélkül végül is egy hangulatos jégverem

Ha nem akarsz mindenkinek takarókat, birka szőrből készült kis szőnyegeket és a szilveszteri pezsgő helyett forró húslevest felszolgálni, akkor érdemes lehet rendelned néhány hősugárzót.

Tipp: Legalább 30%-ban nyitott helyre használhatsz gázüzemű hősugárzót, hiszen ennél a modellnél muszáj biztosítani a szabad levegő áramlását, hogy elkerüld a baleseteket. Ha teljesen zárt a télikerted, akkor viszont elegendő lehet egy csodaszép LED fényekkel díszített dizájner elektromos hősugárzó is, ami egyben hangulatvilágítást is ad majd a helyiségnek. Mindegy, hogy zárt vagy nyitott a télikerted, azért időnként szellőztess, pláne ha dohányos vendégeket vársz.

Tegyél ülőgarnitúrát a télikertedbe, hogy legyen min ücsörögnie a vendégseregnek

Ha elég nagy a télikerted, bátran tehetsz ide egy hatalmas nagy sarokgarnitúrát, hogy ne kelljen nyomorognia a vendégeidnek, hiszen egy ilyen kényelmes kanapén biztosan még a legkényesebbek is komfortosan tudják élvezni a szilveszteri bulit.

Akkor sem kell kétségbe esned, ha nem valami nagy a télikerted, és nem igazán tudnál betuszkolni oda egy ekkora méretű ülőgarnitúrát, hiszen számos olyan kültéri bútor van a Globero webáruházában, amelyek között Te is találsz olyan modellt, amely befér az aprócska télikertedbe.

Például ez a bárszék és asztal szett tökéletes lehet akkor, ha nem akarod, hogy sok helyet elfoglaljon egy óriási ülőgarnitúra a télikertben. Így lehet, hogy meg is találtuk a megoldást a dilemmádra, miszerint mit tegyél a télikertedbe, ami nem foglal sok helyet, de mégis alkalmas arra, hogy néhányan leüljenek, s még hely is legyen az italoknak-ételeknek az este során.

Ne feledkezz el a hangulatos kiegészítőkről!

Fontos a télikertben a hangulatvilágítás, így érdemes lehet néhány lámpát is beszerezned, hogy igazán ünnepi szintre tudd emelni a télikertben töltött szilveszteri bulit.

Felakaszthatsz néhány hangulatos festményt is a falra, hogy ne legyenek olyan ridegek az amúgy is hideg szilveszteri éjszakában a télikert falai. Akár ki is teheted az eddigi festmény gyűjteményed egy részét – persze csak azokat, amelyek illenek a szilveszteri ünnepléshez -, s kvázi hangulatos galériának is használhatod a szilveszteri buli során a télikertedet.

Kapcsolódó tartalmak