Uncategorized @hu

Teraszfűtés

– ha már nem bírod a bezártságot, vegyél a teraszra hősugárzót, így akár még a hideg időkben is elfogyaszthatsz egy jó forralt bort a teraszon

Szerencsére rengeteg típusú és stílusú teraszfűtési megoldás közül lehet válogatni Globero webáruházunk kínálatából, hiszen a mostani világhelyzetben ezek az eszközök nagyon kelendőek lettek.

Az emberek nem nagyon tudják még élvezni a vendéglátó helyiségek meghitt és hangulatos atmoszféráját, így aki csak teheti, ezt a saját otthonában igyekszik megtenni. Megnőtt emiatt a kereslet a minőségi kültéri hősugárzókra, hiszen az emberek ha nem mehetnek ki, akkor az erkélyükön vagy a teraszukon próbálják élvezni az esti kikapcsolódást egy finom forralt bor társaságában.

Nézzük meg, milyen hősugárzókat, milyen erkélyekre, verandákra vagy teraszokra ajánlunk!

Vancouver gázüzemű látvány hősugárzó

Szerencsére ezt a csodaszép, dekoratív kültéri hősugárzót borulás érzékelővel látták el a dizájnerek, így egy nagyobb vihar esetén ha fel is borul, azonnal kikapcsol, nehogy balesetet okozzon.

Természetesen tartozik hozzá egy távirányító is, hiszen egy ilyen bámulatos és trendi hősugárzót nem illik kézzel kapcsolgatni a 2021-es modern világban. A 7 színű LED világítás egyénileg állítható, így az éjszaka stílusának megfelelően tudjuk mindig kialakítani a hangulatvilágítást.

Mérete igen nagy: 52 x 52 x 225 cm, emiatt ezt nagyobb teraszokra ajánljuk, ahol elegendő helye van, illetve itt muszáj kiemelni egy fontos dolgot: csak olyan teraszra tegyük ki, amely legalább 30%-ban nyitott. Ha nem nyitott a teraszunk egyik oldala, vagy nem tudjuk megoldani ezt a legalább 30%-os nyitottságot, akkor inkább elektromos hősugárzót válasszunk.

Dachstein álló elektromos hősugárzó

Ez a dekoratív megjelenésű, stílusos hősugárzó kiváló választás lehet a kisebb erkélyek vagy verandák felfűtésére, hiszen nem igényel nagy helyet, illetve biztonságosan használható akár beltéren is.

Természetesen ezt a modellt is távirányítóval tudjuk be- és kikapcsolni, illetve igény szerint beállítani a hősugárzás mértékét. Praktikus kialakítása miatt ezt a modellt egyaránt lehet függőlegesen állítani, illetve a fűtőfej dőlésszögét is egyedileg be lehet rajta állítani, hogy abba az irányba fűtsön, amerre szeretnénk.

Mérete: 85,5 x 74 x 113 – 176 cm, így társasházak kisebb erkélyeire, illetve ha megengedett akkor a gangra is ki lehet vinni, ha a lakók társalogni szeretnének egyet egy hétvégi estén.

St. Moritz gázüzemű hősugárzó műrattan bevonattal

Ez a csinos műrattan bevonattal ellátott gázüzemű hősugárzó egy klasszikus stílusú, meghitt hangulatú este fénypontja lehet. Az időjárásálló kivitelnek köszönhetően mindegy, hogy hóvihar idején vagy erős esőzés során szeretnénk élvezni a fedett teraszunkat, ezzel a masszív kialakítású hősugárzóval még a legnagyobb viharokat is testközelből tudjuk élvezni.

Persze ha inkább a télikert üvegfalain keresztül szeretjük nézni a cikázó villámokat egy vihar során, azt is megtehetjük, viszont ügyeljünk arra, hogy a helyiség 30%-ban nyitott legyen. Hasonlóan, mint a cikkünkben szereplő első hősugárzó esetében, itt is igaz az, hogyha gázüzemű modellt választunk, akkor azt nem használhatjuk teljesen zárt helyen.

Az alul lévő kerekek miatt könnyen tudjuk a kiválasztott helyre tolni a hősugárzót, így a beüzemelése igen kényelmes és könnyű. Mérete 45 x 45 x 70 cm, így alacsonyabb teraszokon vagy verandákon tökéletes helye lehet ennek a fantasztikus hősugárzónak.

Ügyeljünk a rendelés leadása előtt arra, hogy a teraszunknak vagy erkélyünknek megfelelő gázüzemű vagy elektromos modellt válasszunk.

Kapcsolódó tartalmak