Uncategorized @hu

Miért éri meg akciós termékeink közül válogatni?

Mert most jó áron szerezheted be a kültéri bútorokat!

Szerencsére tavaszig a függőfotel és a lámpa jó használatot tesz beltéren is

Mindenképpen érdemes kihasználni a jelenlegi akcióinkat, hiszen akár 32%-os kedvezménnyel lehet most trendi kültéri bútorokat rendelni Globero webáruházunk akciós kínálatából.

A nagyobb bútorokat el lehet tenni tavaszig a garázsba vagy a tárolóba, de a kisebb bútorok, mint a gyönyörű kültéri lámpák és a bájos függőfotelek a könyvtárszobában vagy a nappaliban is tökéletesen tudnak funkcionálni.

7 részes Capri kültéri luxus ülőgarnitúra szett – most 32%-os kedvezménnyel

Ez a csodaszép kültéri ülőgarnitúra egyaránt remek választás lehet a kertbe vagy egy nagyobb teraszra is, hiszen SGS tanúsítvánnyal rendelkezik, mely 3000 órás UV állóságot biztosít. Persze ha épp üres a télikertünk, akkor oda is betehetjük, így nem a garázsban kell megvárnia ennek a patinás bútornak a tavaszt, hanem kihasználva, egy aránylag frekventált helyen.

A párnák anyaga oldattal festett poliészterből áll, mely egy UV álló, víztaszító és vízlepergető anyag, ami akár 30 mosás után is megőrzi az impregnáltságát és vízlepergető tulajdonságát.

3 év garancia jár az egész ülőgarnitúrára, illetve 3 év színtartási garancia jár a párnákra is, amelyek Németországból származnak, így kívül-belül teljesen toxinmentesek.

Murau álló elektromos hősugárzó – most 13%-os kedvezménnyel

Ez a minimalista stílusú kültéren vagy beltéren is használható elektromos hősugárzó egy szenzációs találmány. Nem elég, hogy könnyű beüzemelni, de még borulásérzékelővel is felszerelték a gyártók a balesetek elkerülése végett.

Anyaga könnyű, de masszív alumínium, illetve műanyag. A dekoratív megjelenése miatt nagy siker volt ez a modell, így az utolsó darabokat a nagy kereslet miatt most akciósan lehet megrendelni.

A modern kialakítás miatt ezt a hősugárzót távirányítóval lehet kezelni, mely nagyon praktikus akkor, ha a téli kertben már bevackoltuk magunkat egy meleg pokróc, egy forró tea és a kedvenc könyvünkkel egy kényelmes függőfotelbe. Így nem kell felkelni, amikor állítani akarunk a hőfokon.

Spirál prémium kerti LED lámpa – most 16%-os kedvezménnyel

Ezek a bájos kültéri lampionok tökéletesek bármelyik kerti vacsora során, de a hűvösebb időszakban remekül mutatnak egy félig nyitott és fűtött kerthelyiségben vagy egy teljesen zárt télikertben is.

Alapanyaga HDPE (High Density Polyethylene – Nagy sűrűségű polietilén), amely egy prémium minőségű termoplasztikus anyag, amely kiválóan ellenáll az UV fénynek (akár 3000 órán át), valamint a nagy hőingadozásnak is, legyen az – 25 C° vagy akár +70 C°.

A porszórt alumínium váznak köszönhetően alig van súlya, így nagyon könnyen fel lehet helyezni, mindenféle megterhelés nélkül. Egyaránt tudjuk használni a nyitott teraszok plafonjáról lelógatva, de nagyobb erkélyekre is remek választás lehet.

A téli időszakban betehetjük a télikertbe, de be is vihetjük a ház bármelyik helyiségébe, s ott is használhatjuk, míg kijön a jó idő.

Catania fa hintaszék – most 15%-os kedvezménnyel

Az acél porszórt és teakfa váz együttes használata egy érdekes kettős stílusú megjelenést kölcsönöz ennek a hintaszéknek. Kültéren vagy beltéren is egyaránt használható ez az ülőalkalmatosság, melynek párnái természetesen UV állóak, vízlepergetőek és moshatóak.

Tavasszal bátran kivihetjük a kertbe vagy teraszra, hiszen a napernyő miatt védve leszünk a tűző nap ellen. Az őszi és téli hónapokban pedig betehetjük a gyerekszobába, a nappaliba vagy a könyvtárszobába is.

Kapcsolódó tartalmak