Uncategorized @hu

Rendezvény pavilon sátor olcsón? Megmutatjuk mire figyelj a vásárlásnál!

A rendezvény pavilon sátor használata rengeteg előnyt tartogat a szabadtéri helyszínen megrendezett összejövetelek, mulatságok alkalmával. A kisebb-nagyobb társaságok érthető módon nem szeretnek ácsorogni a helyszínen, szívesebben foglalnak helyet egy pavilon alatt elhelyezett rendezvényasztal körül. A rendezvény pavilon sátor akár az udvaron vagy a kertben is jó szolgálatot tesz, ha meginvitálod otthonodba néhány barátodat, családtagodat és a csodás időjárás a szabadba csábít titeket.
Mielőtt vásárolsz, érdemes néhány dolgot átgondolnod, hogy a birtokodba kerülő sátorral teljes mértékben elégedett legyél.

Ne adj ki pénzt silány minőségű modellekre!

Az egyik legfontosabb tanács, amit érdemes fogadnod, hogy kizárólag olyan rendezvény pavilon sátort vásárolj, ami kiváló minőségű acélból készül. Ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy a szerkezet egyszer csak megbillen és a jelenlévők nagy meglepetésére hirtelen összecsuklik. Emellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy a szabadtéren felállított pavilonok ki vannak téve a változékony időjárás okozta hatásoknak is, például az erős napfénynek, az UV-sugárzásnak, a szélnek és az esőnek. Viszont, ha az acéllábakon álló és vízlepergető ponyvával rendelkező sátor mellett teszed le a voksodat, akkor nem kell aggódnod amiatt, hogy bármi is kárt tesz majd a szerkezetben.

A megfelelő méretű pavilont válaszd!

A rendezvény pavilon sátor remek választásnak bizonyul főzőversenyekhez, fesztiválokhoz, otthon megrendezésre kerülő családi, baráti mulatságokhoz és más szabadtéri programokhoz, amennyiben megfelelő mérettel rendelkezik. Belegondolni is rossz, hogy mennyi problémát okozhat, ha a pavilon alatt a korábban betervezett kettő rendezvényasztal helyett csak egy fér el és emiatt a társaság felének álldogálnia kell a helyszínen. Hasonlóan kellemetlen szituációt szül, ha túl nagy a sátor és nem fér el a kijelölt területen. Annak érdekében, hogy ezek miatt ne kelljen bosszankodnod, mindig tájékozódj a megvásárolni kívánt modell méretével kapcsolatban.

Tudd meg, hogy mennyi idő kell a pavilon felállításához!

Egy másik lényeges kérdés, hogy mennyi idő alatt lehet felállítani a rendezvény pavilon sátort? Ha hosszú órákig kell bíbelődni vele, akkor rengeteg idő kárba vész, amit mulatozással, gondtalan ünnepléssel lehetne tölteni. A régebbi típusú pavilonok összeszereléséhez sok esetben speciális eszközökre, szerszámokra is szükség van és egy kis szaktudás sem árt annak érdekében, hogy a felállított sátor stabilan álljon a lábain és ne dőljön össze. Ezzel szemben a modern kialakítású modellek néhány egyszerű mozdulattal, percek leforgása alatt szétnyithatók, illetve összezárhatók és csak a termékhez tartozó rögzítő szett szükséges a nyitás-zárás lebonyolításához.
Mérd le, hogy összecsukható állapotban mekkora helyet foglal!
Sokan nem gondolnak bele, hogy a használatot követően biztosítani kell a rendezvény pavilon sátor tárolását. Ha azt szeretnéd, hogy a sátor elhelyezését könnyen meg tudd oldani, akkor mindenképp az összecsukható modellek között nézelődj és vásárlás előtt mérd le vagy kérdezd meg, hogy a kiszemelt sátor zárt állapotban mekkora helyet foglal. A kínálatban olyan pavilonokat is találsz, amik kinyitva akár egy 16 négyzetméteres területet is lefednek, de összecsukva kényelmesen elférnek egy nagyobb kerti tárolóban vagy a garázsban. Az összecsomagolt sátor méreteivel nem csak a tárolás, hanem a szállíthatóság szempontjából is érdemes tisztában lenned.

Bátran válassz akciós terméket!

Mielőtt végleg elköteleződsz valamelyik rendezvény pavilon sátor mellett, az akciós modelleket is érdemes szemügyre venned, ugyanis akár ott is megtalálhatod a tökéletes darabot. A kiváló minőségű termékekért cserébe nem feltétlenül kell irreálisan magas vételárat fizetni. Ha nyomon követed az akciós időszakokat és akkor csapsz le a megfelelő pavilonra, amikor az eredeti ár töredékéért vásárolható meg, akkor sok pénzt megspórolhatsz magadnak.

Kapcsolódó tartalmak