Uncategorized @hu

Globero – rendezvény bútorokban is jeleskedünk!

Most, hogy a nagyobb rendezvényekről egy ideig le kell mondanunk, nem marad más, mint a szűk családdal szórakozni kint a kertben. A Globero rendezvény bútoraival Te is pompás kerti partit tudsz csapni az egész családnak. Lássuk, mely rendezvény bútorokat érdemes beszerezned ahhoz, hogy professzionális legyen a kerti mulatság!

Rendezvény pavilon nélkül neki se állj szervezkedni!

A rendezvény pavilon a napsütéses időszakban azért jó, mert ha alá teszed az italokat és rágcsálnivalókat, kevesebb eséllyel fognak felmelegedni vagy elolvadni a nyári forróságban. Persze egy nyári friss zápor ellen is jó megoldás lehet, pláne akkor, ha olyan modellt választasz, amelynél opcionálisak az oldalsó függönyök.

Mivel ilyenkor általában svédasztalos fogadást szokás tartani, így a többség általában csak a tányérjára tesz valamit, és visszamegy a többiekhez a kert másik végébe. Viszont egy családi vacsoránál azért kényelmes, ha van egy kis napernyő az étkezők feje fölött, hogy ne kapjanak hőgutát az esti nyári forróságban.

A rendezvény pavilon általában fehér színű, így szinte bármilyen témájú partihoz fel lehet díszíteni. Tehetünk rá lampionokat, de az sem ritka, ha valaki diszkógömböt tesz rá, hogy éjszaka igazi parti hangulat legyen a kertben.

Megvan a pavilon, jöhet a rendezvény asztal!

A pavilon önmagában nem elég, hiszen nem a fűben szeretnél megteríteni a vendégeknek, hogy aztán a gyerekek felrúgják a jégkockák közt hűtött finom pezsgőt, így mindenképp érdemes beszerezned egy minőségi rendezvény asztalt.

Rendezvény asztalok: külön az italoknak és az ételeknek

A nívósabb kerti partikon szokás kitenni kisebb méretű, kifejezetten az álló vendégek számára fenntartott bárasztalokat, ahová le tudják tenni a koktélokat, frissítőket. Ez azért jó, mert így mindig kényelmesen tudnak a vendégeid járni-kelni a kertben, s ha épp le akarják tenni az italos poharakat, akkor azt nem az étkezőasztalra fogják letenni, hanem ezekre a bárasztalokra.

Így kevesebb eséllyel lesz “burogatás” az étkezőasztalokon, hiszen a vendégek itt csak az ételekkel foglalkoznak, az italokat külön asztalokról tudják elvenni.

A fenti képen mind a két típus összecsukható rendezvény asztal, így ha véget ért a parti, csak lemosod a felületeket és már össze is csukhatod, hogy betedd a tárolóba vagy a garázsba.

Ne feledkezz meg a rendezvény székekről és padokról sem!

A rendezvény székek szinte elengedhetetlenek egy kerti partiról, hiszen mindig akad olyan családtag vagy vendég, aki szívesen ücsörög néhány órát, míg a többiek élvezik a medence hűsítő vizét.

A Globero-nál egyaránt találsz összecsukható rendezvény székeket és padokat, hogy vendégeidnek maximális kényelmet tudj biztosítani az összejövetel során.

Amint azt a képeken is láthatod, ez az összecsukható rendezvény pad nagyon praktikus, hiszen összecsukott állapotban könnyedén lehet szállítani a rajta lévő kézifogó segítségével.

A rendezvény székeket pedig hagyományosan össze lehet csukni, hogy a parti után a tárolóban a falhoz támasztva fel tudd őket sorakoztatni, hogy ne foglaljanak sok helyet.

Kapcsolódó tartalmak