Uncategorized @hu

Kültéri rendezvény télen? Pavilon + hősugárzó a megoldás!

Itthon a téli esték bizony fogcsikorgatóan hidegek szoktak lenni, hiszen ilyenkor már mínuszok vannak. De ez mégsem hátráltatja az emberek többségét abban, hogy kimenjenek, s szabadtéri rendezvényeken vegyenek részt.

Kültéri rendezvény pavilonok

Gondoljunk csak a karácsonyi vásárokra, koncertekre, kézműves összejövetelekre és borkóstolókra, de persze a bisztrók kiülős részei is tele vannak, még azok is, amiket nem fűtenek be megfelelően.

S az is egyre gyakoribb, hogy házibulit vagy partit tartanak otthon az emberek, s egyszerűbb a rengeteg embert hagyni, hogy az udvarra is kimenjenek, semmint hogy állandó tömeg legyen a házban. De a hideg nem nagyon vonzza ki őket, így érdemes ilyenkor befektetni egy megfelelő nagyságú pavilonba, melyhez ebben az esetben szinte nélkülözhetetlen egy vagy akár több hősugárzó is.

A baráti vagy rokoni összejövetelekre azért ki szokták egy kicsit csípni magukat a látogatók, így nem várhatjuk el tőlük, hogyha ki akarnak menni a kertbe, akkor minden alkalommal előszedjék a kabátjukat, sáljukat és sapkájukat a hallban felhalmozott rengeteg ruha alól.

Sokkal egyszerűbb felállítani egy minden oldalról zárt, ablakokkal vagy függönyökkel ellátott pavilont a kertbe, s betenni néhány asztalt és széket, ahol tovább tudnak eszegetni és iszogatni a vendégek.

Elegáns, kényelmes és praktikus megoldás ez, hiszen a pavilonban nem fognak megázni az emberek eső vagy hóesés esetén, s mivel a hősugárzók szinte pillanatok alatt kellemes meleget tudnak teremteni a sátorban, így fázni sem fognak.

Természetesen a partihoz dukál egy kis zene is, így az elektromos berendezéseket is biztonságosan lehet tartani az egész este alatt a pavilonban, hiszen fedett, a kábeleket pedig el lehet vezetni különféle biztonságos és praktikus eszközökkel, hogy ne okozzanak gondot a meghívottaknak.

A télen tartott kültéri rendezvények témája többnyire adventi, karácsonyi vagy újévi szokott lenni, így valamilyen díszítés sem hiányozhat, hogy az ide látogatóknak meglegyen az alaphangulata.

A pavilonokban az a jó, hogy szinte teljesen mindegy, hogy legénybúcsút vagy karácsonyt ünneplünk, mindig egyedire lehet őket szabni. Itt csak a fantázia adja a határokat, hiszen Globero.hu webáruházunkban jelenleg kapható pavilonok kivitelezése letisztult és egyszerű, így szinte bármivel fel lehet őket díszíteni, hogy az eseményhez illő legtökéletesebb atmoszférát tudjuk kialakítani.

S ami nagyon praktikus a nálunk megrendelhető pavilonokban, hogy egyaránt lehet őket téliesíteni és nyáriasítani. Mit jelent ez? Hogy aki például egy minden oldalról zárt sátrat vesz, annak lehetősége van levenni az oldalakat nyáron. Aki pedig olyan modellt választ, melynek nincsenek oldalai, ha később mégis szüksége van rájuk, utólag is megrendelheti, hiszen minden oldalrész kompatibilis a pavilonokkal, mindegy, hogy ablakos vagy teljesen zárt oldalról van szó.

Tehát egy pavilonnal letudhatod a téli és a nyári partikat is, hiszen úgy variálod az oldalakat, ahogy csak akarod. S ha esetleg túl kicsinek bizonyulna egy pavilon, kettőt vagy akár többet is egymás mellé szerelhetsz, hogy még nagyobb hely legyen benne.

Csak arra figyelj, hogy amikor a téli rendezvényekhez hősugárzót választasz, nézd meg, hogy hány m2-es a terület, hogy biztosan megfelelően meleg legyen bent, s ne vacogjanak egész este a látogatók.

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy az általad kiválasztott hősugárzó megfelelő meleget tud-e nyújtani egy adott méretű pavilonnak, vedd fel velünk a kapcsolatot, s bátran tedd fel kérdéseidet, s mi segítünk ahol tudunk.

Kapcsolódó tartalmak