Uncategorized @hu

Biztosítsd be magad az őszi szülinapokra rendezvény bútorainkkal!

Szerencsére itthon az őszi hónapokban még élvezhetjük a kellemes napsütéses időt, így nem kell lemondanunk a kerti rendezvényekről, partikról sem, pláne akkor, ha megfelelő mennyiségű és típusú rendezvény bútor áll a rendelkezésünkre, hogy maximális kényelmet tudjunk biztosítani a vendégeink számára.

Egy szülinapi zsúr, egy őszköszöntő parti vagy egy kisebb családi vagy baráti összejövetel során bizony szükséged lesz minőségi rendezvény bútorokra, különben nem tudod majd hol felszolgálni a kertben az ételeket és italokat a vendégeidnek.

Persze az is fontos, hogy le tudd őket ültetni, így szükséged lesz asztalokra és székekre is, és arra is érdemes gondolnod, hogy milyen pavilont rendelj, mert ha épp elered az eső, az még nem jelenti azt, hogy véget ér a kerti mulatság. Nézzük meg, milyen rendezvény bútorok közül tudsz válogatni nálunk, a Globero webáruházában!

Kis partira lehet elég lesz néhány összecsukható bárasztal is

A Caipirinha 81 egyszerű felépítésű, mégis könnyen mozgatható, kezelhető bárasztal tökéletes választás lehet akkor, ha a kertben egyfajta állófogadást, kisebb partit szeretnél rendezni.

A strapabíró acél lábak, illetve a szürkésfehér masszív kialakítású asztallap jól bírja a strapát, így akkor sem kell aggódnod, ha tele szeretnéd pakolni rengeteg frissítővel vagy klub szendviccsel. Masszív felépítésének köszönhetően biztosan áll majd a fűben is vagy a verandán is, s mivel összecsukható, így használat után kis helyen tudod tárolni.

Mérete: 81 x 81 x 110 cm

Súlya: 9 kg

Nagyobb buli esetén készülj nagy rendezvény asztalokkal

Ez a Cosmopolitan 183 összezárható 10 személyes kerek rendezvény asztal jó megoldás lehet akkor, ha sok vendéget hívsz meg, hiszen ha egy 40 fős partit rendezel, elég lesz 5-6 asztal – 4 a vendégeknek, egy az ételeknek, illetve egy az italoknak.

Amint a képen is látszik, az asztal lábai egyesével összehajthatóak, így nagyon praktikus ez a modell, hiszen nem foglal sok helyet, ha használaton kívül van.

Mérete: 183 x 183 x 74 cm

Súlya: 31 kg

Praktikus rendezvény padokra is szükséged lesz

Ez a Manhattan 183 rendezvény pad az egyik kedvenc rendezvény bútorunk, hiszen nem elég, hogy esztétikailag tetszetős, igényes és masszív kialakítású, de könnyedén össze lehet csukni és a beépített fogantyúnak köszönhetően egyszerű szállítani is.

Stabil vázszerkezete miatt biztosan nem fog inogni még a fűben sem, hiszen a lábai szépen bele tudnak süppedni a földbe, hogy biztosan tudjon állni a pad még nagyobb terhelés esetén is.

Mérete: 183 x 26 x 42 cm

Súlya: 8 kg

A rendezvény székekről se feledkezz meg

Ezeken a Brooklyn összecsukható rendezvény székeken kényelmesen lesznek azok a vendégeid is, akiknek megterhelő lehet sokat ülni háttámla nélküli padokon, így semmiképpen se feledkezz meg róluk.

Természetesen ezek a rendezvény székek is összecsukhatóak, és mivel a háttámlájukon kis fogantyúk vannak, így összecsukott állapotban is könnyű őket szállítani. Rakatolhatóak, így nem foglalnak sok helyet a tárolóban, ha épp nem használod őket.

Mérete: 118 x 50 x 16 cm

Súlya: 4 kg

Pavilonnal vedd fel a harcot az eső ellen

A rendezvény pavilon nemcsak a nyári forróságban tud segítségedre lenni, hogy ne a tűző napon ájuldozzanak a vendégeid, hanem az őszi időszakban is. Mivel ilyenkor gyakoribbak az esőzések, így érdemes beszerezned néhány rendezvény pavilont, hogy esős idő esetén is meg tudd tartani a kerti partit.

A ponyva vízálló, és magát a pavilont is egyszerű összerakni, nem nagyon igényel szerelést, vagy hozzáértést.

Mérete: 3 x 6 m

Súlya: 56 kg

Kapcsolódó tartalmak