Uncategorized @hu

Pavilon sátor rendezvényekre? Mutatjuk mi a biztonságos megoldás!

A szabadtéri rendezvények – fesztiválok, főzőversenyek, bornapok – remek alkalmat teremtenek a szórakozásra. A programok színes kavalkádja, a meghívott előadók és a finom ételek, italok gondoskodnak arról, hogy a résztvevők emlékezetes pillanatokkal gazdagodjanak.

Az események azonban nem lehetnek teljesek azok nélkül a pavilon sátrak nélkül, melyek a résztvevők kényelmét szolgálják. Az ellenálló, vízhatlan anyagból készülő ponyva megvédi az alatta tartózkodókat az időjárás okozta kellemetlenségektől: a vakító napfénytől, hirtelen feltámadó széltől és esőtől.

A megfelelő paraméterekkel rendelkező pavilon sátor kiválasztásakor mindig szem előtt kell tartani néhány kulcsfontosságú szempontot annak érdekében, hogy jó döntés születhessen. A szabadtéren megrendezésre kerülő rendezvényeken különösen nagy hangsúly van a biztonságon, hiszen nagyon sok ember zúdul egy helyre.

Az esemény jellegétől függően akár gyerekek és idős emberek is részt vesznek a programokon, akik fokozott figyelmet igényelnek. Ugyanez a helyzet azon felnőttek esetében is, akik többet isznak a kelleténél, és nem tudják felmérni az ittas állapot okozta veszélyeket. Néha elég egy rossz mozdulat, vagy egy ballépés, és máris megvan a figyelmetlenségből eredő baj.

Milyen balesetek történhetnek a pavilon sátor alatt?

Ha nem a megfelelő minőségű rendezvény pavilon sátor kerül használat alá, akkor nagyon sok baleseti lehetőség van.

Ha valaki például belekapaszkodik a tartószerkezetbe, ami csekély teherbíróképességgel rendelkezik, akkor nagy esély van rá, hogy a szerkezet összecsuklik, és a pavilon sátor az alatta tartózkodók nyakába zúdul ezzel sérüléseket okozva számukra.

A silány gyártmányú rendezvény pavilon sátor felborulásához nem kell sok, hiszen elegendő, ha kicsit erősebben fúj a szél, vagy szaporábban esik az eső. Ha valaki épp a támaszték dőlésirányában tartózkodik, akkor csak a szerencséjén múlik, hogy megússza ép bőrrel, vagy pedig sérülésekkel tér haza.

A szabadtéri eseményeken a rendezvényszervezők felelnek a résztvevők testi épségéért, így nagyon fontos, hogy a pavilon vásárláskor olyan termékek kerüljenek beszerzésre, melyek maximális biztonságot nyújtanak számukra.

Az Easy Up! pavilon sátrak egyik legnagyobb előnye a biztonság

Egy rendezvény pavilon sátor csak abban az esetben tesz lehetővé balesetmentes használatot, ha az alátámasztásról kiváló minőségű acélszerkezet gondoskodik, és a rögzítésre használt tartozékok azonnal csillapítani tudják az erőhatásokat.

Az Easy Up! pavilon sátor nem csak az otthoni körülmények között, hanem a rendezvény helyszíneken is megállja a helyét, és lehetővé teszi, hogy semmi se zavarhassa meg az önfeledt mulatozást. Se az időjárási viszonyok, se pedig az emberek figyelmetlenségéből, hanyagságából származó szituációk, melyekkel könnyen balesetet lehet okozni.

A gyártó által készített termékek nagy választékban szerepelnek az árukészletünkben, melyek csupán méretben különböznek egymástól. A magas minőségű, biztonságot nyújtó acélszerkezet, az erőteljes rögzítést biztosító tartozékok, illetve a vízhatlan ponyva minden modell esetében adott.

Kapcsolódó tartalmak