Uncategorized @hu

Karácsonyi rendezvények kültéren? Pavilonnal megoldható!

A karácsonyi rendezvények túl hangulatosak és meghittek ahhoz, hogy kihagyd őket, így ha Neked is az a terved, hogy lehetőleg fagyoskodás nélkül élvezzék vendégeid a karácsonyi bulizást, akkor ideje lehet beszerezned egy vagy több hősugárzót és pavilont.

Glogero.hu webáruházunkban értékesített pavilonok között egyaránt találkozhatsz ablakos, ajtós és zárt oldalfalú, illetve egy vagy több oldalról nyitott modellekkel is. Ezek összes elemei kompatibilisek egymással, ami azt jelenti, hogyha nyárra már beszereztél egyet oldalfalak nélkül, akkor most már csak a falakat kell megvenned, hogy téliesítsd magát a pavilont.

Ha profi akarsz lenni, akkor hősugárzót is teszel a pavilonba az asztalok és székek mellé, hogy kellemes meleg legyen a téli időszakban is.

Természetesen, ha egy sátor nem elég, vásárolhatsz pluszba még ahányat csak akarsz, hiszen ezeket össze is lehet fűzni, hogy a végeredmény egy óriáspavilon legyen. Fontos azt megemlítenünk itt, hogy amennyiben nem egyenletes talajon szeretnéd felállítani a sátrat, akkor nézd meg, hogy milyen extra kiegészítőkre, mint például kötelekre, extra tartórudakra, aljzatra vagy ékekre lehet még szükséged, hogy biztonságosan tudd felállítani.

A kültéri karácsonyi rendezvények így sokkal kellemesebbek lesznek, hiszen a pavilon megvéd az esőtől vagy hótól, a benne lévő egy vagy több hősugárzó miatt pedig vendégeidnek nem kell egész este kabátban vacognia.

Egyetlen hátránya a pavilonoknak, hogy nem hangszigeteltek, így ha DJ-t vagy zenekart hívsz, győződj meg arról, hogy a helyi hatóságokkal kell-e előre egyeztetned ez ügyben. Nyilván egy kerti parti során – melyet hívhatsz baráti összejövetelnek is – nem lesz szükséged engedélyekre, viszont ha rendezvényszervező vagy, akkor jól tudod, hogy milyen szervekkel kell ilyenkor együttműködnöd, hogy a karácsonyi partizást ne zavarja meg semmi, s vendégeid se bosszantsák fel a környék lakóit – ha vannak.

Mivel a legtöbb hősugárzó könnyen szét és összeszerelhető, emiatt nem kell azon aggódnod, hogy hogy fogod a helyszínre szállítani ezeket az eszközöket, mert a legtöbb modell a kocsid csomagtartójában is elfér.

S természetesen a pavilonok is igen praktikusak, hiszen „Easy Up” rendszerrel működnek, így egyszerűen kinyithatók, összecsukhatók, nem igényelnek különösebb szaktudást, s minden típusokhoz hordtáska jár, hogy könnyebben lehessen szállítani őket.

A legtöbb nálunk kapható pavilonhoz automatikusan jár a rögzítőkészlet is.

S ne felejtsd el az alkalomhoz illően feldíszíteni a pavilont, hiszen a sima fehér oldalakra könnyen tudsz tenni különféle csillogó karácsonyi díszeket, hogy a meghívottak igazi karácsonyi hangulatba tudjanak jönni.

S ha olyan pavilont választasz, melynek oldalán vannak ablakok is, akkor tényleg azt a hatást tudod majd kelteni, mintha egy kis házikó lenne, amit igény szerint tudsz mindig az adott alkalomnak megfelelően egyedire szabni szebbnél-szebb díszítőelemekkel és dekorációkkal.

Pavilon választás előtti teendők:

 • Mérd fel a terepet!
  • Mekkora a hely, kellenek-e extra rögzítőelemek
 • Válaszd ki a pavilon típusát!
  • Teljesen zárt, ablakos, ajtós, nyitott
 • Válaszd ki a pavilon méretét!
  • A listában szereplő termékek alatt látod is a méreteket
 • Döntsd el, hogy hány pavilon kell majd
 • Télen pedig ne felejts el hősugárzót is venni mellé a hideg miatt

Neked milyen tapasztalataid vannak a téli pavilonos rendezvényekkel kapcsolatban? Írd meg nekünk a hozzászólásokban!

Kapcsolódó tartalmak