Uncategorized @hu

Egy jó kávé a teraszon? Hősugárzóval decemberben is megoldható!

Az igazi kávérajongók nagyon jól tudják, hogy a kávézás nemcsak egyfajta szokás, hanem kész rítus a kávé szerelmeseinek. Emiatt aki minden reggel – lényegtelen, hogy 25 vagy mínusz 25 fok van kint – szereti a verandáján elfogyasztani a frissen pörkölt kávéját, annak fontos azért, hogy télen is komfortosan tudja kint élvezni a reggeli ébredést.

Hősugárzó a teraszon és egy jó kávé.

Erre a problémára találták ki a hősugárzókat, hiszen a terasz méretétől függően elég egy-két szerkezetet kitenni a verandára, s néhány perc alatt kellemes meleg lesz az erkélyen.

Attól függően, hogy mennyire zárt területről van szó, lehet választani gázüzemű és elektromos modellekből is. A gázos hősugárzók használata előtt figyelni kell arra, hogy a helyiség legalább 30%-ban nyitott legyen, hogy megfelelően és biztonságosan tudjon üzemelni a szerkezet, így ezt zárt helyeken ne használd.

A teljesen vagy kevesebb, mint 30%-ban nyitott teraszok esetében emiatt inkább az elektromos hősugárzókat szoktuk javasolni, hiszen ezekből egyaránt kaphatóak felfüggeszthető, illetve felállítható modellek is. Így igény vagy helykihasználás szerint tudod a számodra legpraktikusabb modellt kiválasztani.

A hősugárzók egyik legnagyobb előnye az, hogy szinte bárhova fel lehet őket állítani. Ez azt is jelenti, hogyha például télen vendégeket hívsz, s jó lenne, ha tudnátok használni a verandát is, hogy bent ne legyen mindig akkora tömeg, akkor be tudod fűteni a kert egy részét, és így a vendégek sem fáznak meg.

Ha nem elég a veranda a kinti „partizáshoz” és mindenképp szeretnél valamilyen fedett teret biztosítani a meghívottaknak, akkor választhatsz pavilonjaink közül is, hiszen ezek alá is tudsz tenni hősugárzót, illetve néhány széket és asztalt is, hogy legyen hova ültetned a vendégeidet.

A hősugárzókat igen egyszerű beüzemelni, az elektromos modellekhez csak egy konnektorra lesz szükséged, a gázpalackos modellekhez pedig megtöltött palackra lesz szükséged.

A hősugárzókat típustól függően így egyaránt használhatod fedett és nyitott vagy teljesen fedetlen helyeken, emiatt ha nem akarod használni őket kint, s olyan típusok, melyekkel bent is tudsz fűteni, akkor nyugodtan beviheted a lakás azon részébe, ahova nem megfelelő mértékben jut el a ház alapfűtése.

Van, aki a garázsban használja, van, aki az egyedileg kialakított, nyitott de fedett edzőtermében, s persze vannak olyanok is, akik előszeretettel használják ezt a kinti grillezések során a terasz konyhájában.

Természetesen nem mindenkinek akkora a kinti terasza, mint egyes panellakások kétszeres alapterülete, így ha kis lakásban laksz, de van erkélyed, amit rendszeresen, még télen is szívesen használsz, akkor oda is nyugodtan beszerezhetsz egy hősugárzót. Persze itt elég egy kicsi, alacsony fogyasztású modell, hiszen nem kell nagy helyet befűtened.

Webáruházunkban egyaránt találsz bentre, illetve kintre való hősugárzókat. Mindegyik modellnél megtalálható a termékadatlapon, hogy mekkora helyet képesek bemelegíteni, illetve, hogy alkalmasak-e beltérre is, vagy csak kültéren szabad őket használni.

Amennyiben nem találsz valamilyen információk webáruházunk termékeivel kapcsolatban, kérdezz meg minket nyugodtan, s amint tudunk, egyből válaszolunk.

Kapcsolódó tartalmak