Uncategorized @hu

Oszlop hősugárzó – A design új szintje

A szabadtéri területek, például kert, udvar, terasz, erkély ugyanúgy az otthonunk részét képezik, mint a belső terek. Ha szép, igényes környezet fogad minket, akkor sokkal szívesebben tartózkodunk ott. A kinti helyszínek ráadásul a közösségi események – kerti partik, családi, baráti ebédek, egyéb összejövetelek – kedvelt színterei. Éppen ezért korántsem mindegy, hogy milyen kerti bútorokkal, kiegészítőkkel tesszük hangulatossá a házhoz tartozó területeket.

Az oszlop hősugárzó nem marad észrevétlen – ebben biztos lehetsz

Ha szemügyre veszed az oszlop hősugárzó kínálatunkat, akkor te is meggyőződhetsz arról, hogy ezek a fűtőtestek mennyire exkluzív látványt nyújtanak. A különleges formatervezés kiemeli őket a sorból, éppen ezért szinte azonnal megragadják a tekintetet, és beszédtémává válnak. Ha szereted a szépet, akkor téged is garantáltan elvarázsolnak, a vendégeidről meg már nem is beszélve. Képzeld csak el, hogy milyen hangulatos lenne, ha a Vancouver vagy az St. Moritz oszlop hősugárzó mellett helyeznétek kényelembe magatokat!

Gázüzemű és elektromos kivitelben is készül

Az oszlop hősugárzó elnevezése egyértelműen a szerkezet formájára utal. Ezek a melegítőtestek gázüzemű, illetve elektromos kivitelben is készülnek. Látványra mindkét típus nagyon vonzó, az egyetlen különbség jóformán csak a használatukban, működtetésükben van. A gombafejű változat a kedvenced? Akkor ez esetben hagyományos gázpalackkal tudod beüzemelni a készüléket, előnye, hogy nem kell megoldanod az áramkörös csatlakoztatást.

Ne aggódj, a borulásveszély elhárítva!

Az oszlop hősugárzó láttán talán gondolatban elképzelted, ahogy egy erősebb szellő a talpazattal együtt feldönti az egész szerkezetet. Emiatt azonban egyáltalán nem kell aggódnod, hiszen a professzionális kialakításnak hála, ezek a készülékek borulásérzékelővel vannak ellátva. Ráadásul a szerkezet masszív acélból és/vagy alumíniumból készül, ami garantáltan a talajon tartja a talpat. Az oszlop hősugárzók stabilitásban verhetetlenek.

Az időjárás állóság is garantálva van

Mivel ezek a hősugárzók kinti használatra lettek tervezve, ezért a készítők többek között arra is nagy gondot fordítottak, hogy az egyes alkatrészek időjárásálló kivitelben készüljenek. Esőben, szélben, sőt még fagyban is bírják az időjárás negatív hatásait. Időtállóságuk kimagasló, több szezonon keresztül is maximálisan ki tudják szolgálni a felhasználói igényeket.

Ha ezek után biztos vagy benne, hogy neked is kell egy oszlop hősugárzó, akkor már csak az lehet a kérdés, hogy melyiket választod?

Az oszlop hősugárzóra elég egy pillantást vetned, hogy azonnal érezd a különbséget: ez a fűtőtest sokkal többet kínál, mint a hagyományos kivitelben készülő társai. Bár első ránézésre talán a különleges formája az, ami felkelti az érdeklődésedet, ugyanakkor a megvásárlásával nem csak egy dizájnos készüléket kapsz, hanem egy megbízható működésre képes, meglehetősen strapabíró, sokoldalúan felhasználható melegítőtestet, ami rendeltetésszerű használat esetén hosszú éveken keresztül is megőrzi az eredeti kinézetét, szépségét.

Kapcsolódó tartalmak