Uncategorized @hu

Akciós napozóágyat keresel? Mutatunk pár kiváló darabot

A napozóágy már régóta egyike azoknak a kerti bútoroknak, amiknek az otthoni használata nélkülözhetetlen a tavaszi-nyári időszakban. Az élvezetes napfürdőhöz nem kell sok, csak egy kis alapterületű udvar, kellemes napsütés és persze egy minden szempontból megfelelő nyugágy, ami biztosítja a kényelmes elhelyezkedést.
A sablonos kialakítású, fehér műanyagból készülő modellek kora végérvényesen lejárt. Az elmúlt években forgalomba kerülő napozóágyak népszerűsége közel a duplájára nőtt, ami elsősorban a dizájnos formatervezésnek és a professzionális kialakításnak köszönhető. Ezek az újfajta nyugágyak megörvendeztetik a felhasználókat és hosszú időn keresztül ki tudják elégíteni az igényeiket.

Gazdag napozóágy kínálat

A nyugágy kínálat valóban nagyon széles, így a vásárlás előtt nem árt sorra venni, hogy milyen szempontokat tartasz fontosnak. Az anyagkialakítás például nagy figyelmet érdemel, mely tekintetében a műanyag, a fémvázas és a műrattan modellek közül is választhatsz. Ugyanez a helyzet a kialakítással is, ugyanis a hordozható, összecsukható, illetve billenő napozóágyak is rendelkezésre állnak. Mindemellett azt is érdemes eldönteni, hogy egy- vagy kétszemélyes változatot szeretnél-e beszerezni és persze az is óriási előny, ha van elképzelésed a megvásárolni kívánt nyugágy kinézetével, formatervezésével kapcsolatban.

Tudjuk, hogy az ár is számít

Ha már pontosan tudod, hogy milyen típusú, kialakítású és stílusú napozóágyat szeretnél birtokba venni, akkor érdemes belőni az árkategóriát is. A kínálatban vannak alacsony-, közép- és felsőkategóriás termékek is, aszerint, hogy melyik milyen luxusfokozatba került besorolásra.
Mi pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy a kerti bútorok megvásárlásakor többek között az ár is fontos tényező. Hiába bukkansz rá egy csodás darabra, ha irreálisan sok pénzt kell kiadnod érte a kasszánál, akkor valószínűleg még hetekkel később is emlegetni fogod, hogy milyen drága volt. Ez pedig jelentős mértékben csökkenti a napozóágy élvezeti értékét.

Pénztárcabarát árak – csak most

Annak érdekében, hogy minden kívánságodat valóra váltsuk, elárulunk egy titkot: most akciós napozóágyak is szerepelnek a kínálatunkban.
Itt van rögtön a Rodosz Alumínium Napágy, ami különleges formatervezéssel rendelkezik. A lágy, hullámszerű vonalvezetés tökéletes illeszkedik a testformához. A kényelmet tovább növeli a textilén fekvőfelület és a fejmagasságban rögzített párna. Mivel a terméket 100% vízállóság jellemzi, ezért medence közelében is bátran elhelyezheted. Most ez a remek nyugágy elképesztően olcsón, mindössze 22.900 forintért lehet a tiéd.

Az Opatija összecsukható hintaszék vételára nem sokkal több. Az elnevezés ne tévesszen meg, a termék méltón került az akciós napozóágyak közé, hiszen az organikus formában hullámzó ülőfelület fekvésre is kiválóan alkalmas. Ha nem sajnálsz még néhány ezrest, akkor ez a mutatós darab garantáltan valóra váltja az álmaidat. A látvány önmagáért beszél, hiszen a dizájnos, kerek formában összekapcsolódó acélváz igazán stílusossá teszi a környezetet. A napozóágyként is használható hintaszéket 24.900 forint ellenében vásárolhatod meg.

Végül, de nem utolsó sorban a Montenegro hintaszéket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani. Ez a formás darab nem hiába minősül kültéri luxus kerti bútornak. A magyarázat a különleges formatervezésben, a minőségi anyagkialakításban és az extra komfortfokozatban keresendő. A stabilitásról az erős, időjárásálló acélszerkezet gondoskodik, ami még hosszú évek múlva is nagymértékű teherbírásról tanúskodik. Ha az akciós napozóágyak közül erre a remek modell esik a választásod, akkor is csak 27.900 forintot kell felszabadítanod a családi kasszából.

Kapcsolódó tartalmak