Uncategorized @hu

Monaco napozóágy – luxus pihenés a teraszon

Hamarosan beköszönt a nyár, de már tavasszal is igen meleg a napsütés ahhoz, hogy lazítsunk egyet délelőtt vagy délután a teraszon. Tökéletes luxus megoldást nyújt erre a célra a Monaco kültéri forgatható napozóágya napernyővel és kétoldalt egy-egy pohártartóval, nehogy dehidratáltak legyünk a forró napsütésben. Nézzük meg közelebbről is ezt a kültéri bútorcsodát!

Monaco napozóágy – a kültéri bútorok királya

Egyedi megjelenés, minőségi kivitelezés, kiváló alapanyagok, praktikus tervezés, illetve UV-védelem és vízlepergető tulajdonság jellemzi ezt a mesterművet. A napozóágy, a pohártartók, illetve a napernyő is külön-külön forgatható, hogy ne kelljen felkelni ebből a komfortos napozó-komplexumból, ha megszomjazunk vagy arrébb megy a nap.

A poliészterből készült csinos almazöld huzatokat lehet mosni mosógépben, illetve a fekvőhely oldala pedig műrattanból készült, mely kifejezetten a kültéri bútorok egyik kedvenc alapanyaga, hiszen kiválóan ellenáll a legtöbb kültéri hatásnak.

Télen természetesen érdemes a garázsban vagy letakarva tárolni, hogy ne tudjon benne kárt tenni a jégeső vagy egy tartósabb havazás.

Minden vendég a csodájára jár majd a Monaco napozóágynak

A természetes, almazöld szín nem véletlen, hiszen ez tökéletesen passzol a kerti növények színéhez, mely egyfajta modern de mégis természetes harmóniát kölcsönöz a terasznak, hiszen olyan érzésünk lesz, mintha be akarna lépni a teraszra a közvetlen zöld környezet.

Természetesen nemcsak napozásra lehet használni ezt a fantasztikus kültéri bútort, hanem délután vagy este is igen kényelmes benne olvasni, csillagokat nézni, vagy csak elvonulni egy kicsit a város zajától és lazítani egyet a puha ágyon a megfelelő kitámasztást és kényelmet nyújtó párnák között.

Kialakítása, színe és formája miatt garantáltan a vendégek egyik kedvenc helye lesz a kerti partik során, így érdemes lehet akár többet is beszerezni belőle, nehogy komoly harcokat kelljen vívnia a családnak vagy vendégeknek a kiérdemelt napozóhelyért.

Mivel kültéri bútorról beszélünk, így ez a modell is kiválóan ellenáll a legtöbb külső hatásnak, viszont figyeljünk a tisztítására is, hiszen ha koszos lesz egy eső után vagy porosnak találjuk, akkor már nem fog minden vendégünk a csodájára járni.

Érdemes emiatt hetente-havonta egyszer áttörölni egy szappanos-vizes ruhával a műrattan felületeket és a huzatokat, hogy sokáig fenn tudjuk tartani a luxus és újszerű látványt.

Szélvihar esetén szereljük le a napernyőt és takarjuk le egy minőségi és masszív kültéri bútor takaróval / fóliával, hogy ne sérüljön meg a felszíne se a műrattannak, se a poliészter huzatoknak.

Milyen teraszokra ajánljuk a Monaco napozóágyat?

Mérete a napernyő nélkül 168 x 164 x 72.5 cm, így ezekkel a méretekkel érdemes számolni, s lemérni, hogy melyik teraszra lesz megfelelő ez a csodaszép és vidám stílusú napozóágy. A legtöbb új kialakítású, nagyobb kerttel rendelkező teraszra elfér, de figyeljünk arra, hogy amennyiben napozni szeretnénk, akkor arra a verandára tegyük ki, amelyiket egész délelőtt vagy egész délután éri a nap.

Érdemes emiatt a felső emeleti teraszokra tenni, hiszen így nem tudja leárnyékolni a tető, de ha a kertünk elég napos, akkor oda is ki lehet tenni, viszont ilyenkor ésszerű lehet valamilyen alátétet rakni a földre előtte, hogy ne süllyedjen el a napozó-komplexum a földben.

Ezt a bájos napozószettet mindenkinek ajánljuk, aki szereti az almazöld színt, a praktikus és egyedi kialakítást, az innovatív formavilágot, illetve a luxus és minőségi kivitelezést.

Kapcsolódó tartalmak