Uncategorized @hu

Még kitart a nyár! Használd ki és pihenj egy igazán kényelmes hintaszékben!

A kerti bútorok színes repertoárjában a modern hintaszékek igazi különlegességnek számítanak, hiszen igazán dekoratívvá varázsolják a szabadtéri területet, emellett pedig kényelmes pihenési lehetőséget biztosít mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik otthon.

Modern hintaszékek a felhasználók igényeire szabva

A Globero-nál kapható kerti hintaszékek minden szempontból megfelelnek az igényeknek.

Az erős, nagy teherbírású acél, illetve alumínium vázszerkezet gondoskodik a biztonságos használatról, amit adott esetben masszív felfüggesztések is kiegészítenek.

Az időjárásálló kivitelnek köszönhetően a magas hőmérsékletnek, a fagynak, a hőingadozásnak, a víznek, az erős napfénynek és az UV-sugárzásnak is ellenállnak.

Tárolásuk nem okoz gondot, hiszen egész évben kint lehet hagyni őket a szabadban anélkül, hogy számolni kellene a szokásosnál nagyobb amortizációval, értékcsökkenéssel.

A karbantartásuk rendkívül egyszerű, csak egy vizes rongy szükséges ahhoz, hogy a bekoszolódott kerti hintaszékek ismét a régi fényükben tündököljenek.

A luxus kényelmet a test formájához igazodó, organikus formát követő, textilén anyagkialakítású ülőfelület biztosítja, ami szinte minden esetben kiegészül fejpárnával vagy háttámlával.

A kínálat meglehetősen gazdag a különböző méretű és kialakítású modern hintaszékekben. Vannak, amelyek nem csak egy, hanem két személy részére is kényelmes elhelyezkedést biztosítanak, adott esetben pedig nem csak ülni, hanem feküdni is lehet rajtuk.

Kerti hintaszékek egy személy számára

A Montenegro egyszemélyes kerti hintaszékre az összes korábban felsorolt jellemző igaz:

Szerkezete jellegzetes organikus formát követ, ami teljes mértékben igazodik a test anatómiai sajátosságaihoz.

A váz 100 kg teherbírású, erős alumíniumból készül és professzionális megoldással kapcsolódik a textilén anyagkialakítású ülőfelülethez.

Fejmagasságban egy párna is rögzítésre került, ami még komfortosabbá teszi az elhelyezkedést.

Az erős, időjárásálló kivitel miatt a hintaszék ellenáll az időjárási hatásoknak és hosszú időn keresztül megőrzi az eredeti állapotát.

A praktikus használat mellett a dekoratív kinézet is a használata mellett szól, a letisztult, különleges szín- és formavilágának köszönhetően igazán stílusossá tudja varázsolni a környezetet.

A Nizza alumínium kerti hintaszék szintén remek választásnak bizonyul az egyszemélyes időtöltésekhez, olvasáshoz, napozáshoz. A stílusát, anyagkialakítását, színét, illetve formáját tekintve is nagyon hasonló az előbb említett modellhez.

A különbség az egyedi formatervezésben keresendő, a Nizza esetében ugyanis a talpazat közvetlenül is csatlakozik a hintaszék karfájához.

A Split kerti hintaszék esetében a komfortfokozatot tovább növeli a váz felső részére rögzített napernyő, ami megakadályozza, hogy az erős napsugárzás megzavarja az élményteli pihenést. Szintén ráadás, hogy egy puha polyészter matrac is rendelkezésre áll.

Dupla hintaszékek közös pihenésekhez

A San Remo Dupla Hintaágy esetében szintén adott minden feltétel ahhoz, hogy a felhasználók maximálisan kiélvezzék a szabadban töltött pillanatokat, ráadásul ebben az esetben az élményt meg tudják osztani egy másik személlyel is, mindamellett, hogy a különálló fekvőfelületnek köszönhetően meg tudják őrizni az intim szférájukat.

A Kréta dupla álomnyugágy, illetve a Dubrovnik Dupla Hintaágy szintén ideális választás a közös időtöltésekhez. Ezen modellek esetében egy nagy, kétszemélyes ülőfelölet gondoskodik a maximális kényelemről.

Kapcsolódó tartalmak