Uncategorized @hu

Állandóan a kertben lennél, de néha még hűvös van? Hintaszék és pokróc a megoldás!

Amint a tél hajlandó engedni a szorításából, érthető vágyunk minél több időt tölteni odakint a szabadban. A simogató napfény egyre erősebbé válik, a friss levegő és a téli álmából ébredező természet semmihez sem hasonlító módon energetizál minket – a kérdés már csak az, milyen környezetben kívánod eltölteni ezeket a kellemes perceket?

A méret tényleg számít?

A lakberendezés nemcsak a lakás szobáinak dizájnos, egyben praktikus berendezését jelenti. Ha az ingatlanhoz kert is tartozik, a kültéri terület igényes, stílusos kialakítása is éppen olyan fontos szerepet tölt be az idilli miliő szempontjából. Bár a legtöbben nagy paraméterekkel rendelkező udvarra vágynak, a valóságban ez csak keveseknek adatik meg, főleg a nagyobb városokban. Nem kell azonban búsulnod, ha csupán egy csöppnyi földterület áll a rendelkezésedre! A szerény méretekkel operáló udvar is lehet stílusos, ha okosan látsz neki a dizájn kialakításához.

Csak óvatosan!

Bár már érezzük a tavaszt a levegőben, az időjárás még mindig kiszámíthatatlan, így akár egy-egy nagyobbacska fagyás, sőt, havazás sem ritka a tavasz első hónapjában. Érthető, ha a méregdrágán vásárolt, többszemélyes ülőgarnitúrát vagy étkezőszettet még nem vagy kész kitenni az időjárás viszontagságainak, tehát még várnál egy kicsit, amíg valóban kedvezővé válnak a körülmények. Ez azt jelentené, hogy végleg le kellene mondanod a kertben való relaxlásról?

Kényelmes megoldás: a hintaszék és a puha pokróc kombinációja

Szerencsére nem kell kompromisszumot kötnöd és még néhány hétig visszavonulót fújnod. Ha a szabadidődet mindenáron a kertben töltenéd, nincs más dolgod, csak beszerezned egy kényelmes hintaszéket, bebugyolálnod magad egy piha pokrócba. Íme, máris kész a személyre szabott, meghitt kuckó, ahová elvonulhatsz a világ zaja elől! Persze a hintaszéknek még számos előnye van, többek között a praktikusság, hiszen, ha zordra fordul az időjárás, ezeket az egységeket könnyen letakarhatod, esetleg összecsukva biztonságos helyre „menekítheted”.

Szemet gyönyörködtető dizájn: az összecsukható Opatija

Az Opatija névre keresztelt kültéri egységünk híresen jól bírja a strapát és remekül ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Mindezt roppant kecsesen teszi, elképesztően stílusos külső jegyekben. A bézsszínű, komfortos hintaszék mindössze 8 kilogramm, így összecsukva könnyen szállítható.

Álomnyugágy a meghitt összebújós pillanatokra

Ha nem egyedül, de a kedveseddel összebújva élveznéd a kint töltött időt, a Kréta kétszemélyes hintaágyat nektek találták ki! Ennél a modellnél aztán valóban a komfortos és dizájnos megoldások játszák a főszerepet. Az erős alumínium vázszerkezeten „himbálódzó” két személynek is elegendő helyet biztosító nyugágy kétségtelenül az egyik legkényelmesebb egység a színes palettáról, ráadásul kitűnő ár-érték arányban. A hintaágyban fekvők nyugalmát a széles, mégis kecses napernyő szavatolja, a kellemes pihenést pedig a már említett erős szerkezet, amit akár 200 kg-ig is terhelhettek.

Kapcsolódó tartalmak