Uncategorized @hu

Prémium és luxus kültéri bútorok

Gyakran hallhatjuk a hétköznapok során, hogy a minőséget minden esetben meg kell fizetni. Míg e kijelentés helytálló, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy vásárolni okosan is lehet. Ha prémiumminőségű kültéri bútorokra vágysz, viszont nem szeretnéd teljes mértékben kifosztani a családi kasszát, adunk néhány szuper tippet a soron következő vásárláshoz.

Miért fontos a prémiumminőség?

Ha járatos vagy a lakberendezés világában, akkor tudod, hogy az igazán nívós berendezési elemek nem éppen az olcsóságukról híresek. A gyanúsan jutányos árú bútorok láttán valószínűleg felkapod a fejed, mondván – itt bizony valami nincsen rendben. Az igazság az, hogy a prémiumminőség egyet jelent a strapabírósággal és az időtállósággal, a szemet gyönyörködtető, egyedi dizájnról már nem is beszélve. Kezeld hosszú távú befektetésként a felőskategóriás szettek megvételét, hiszen valójában az is! Egy-egy ilyen garnitúra ugyanis gyakran több generáció igényeit is maximálisan kielégíti.

Vásárlás kompromisszumok nélkül? Igen!

Fontosnak tartod a minőséget és az otthonod igényes berendezését? Vonzódsz a luxusérzést árasztó garnitúrákhoz? Nos, a lehető legjobb helyen jársz! Mutatunk néhány káprázatos prémium kültéri bútort, hogy könnyebb legyen választanod.

Idézd meg az afrikai szavannák hangulatát a kertedben!

A lakberendezés berkein belül roppant népszerűnek számít a „vissza a természethez” trend. Már a tavalyi évben is túlnyomó többségben voltak azok a modellek, amelyek a természet érintetlen szépségét idézték meg az anyaghasználatukban, a színükben, a formavilágukban.  A napfénytől perzselt szavannák hangulatát hozza a kertedbe az Afrika 7 személyes felsőkategóriás ülőgarnitúra. A szóban forgó szett minden ízében luxustermék, így annak megvételével párhuzamosan az időtállóságra és a strapabíróságra is rábólintasz. Ezen garnitúra értékét természetesen a szélsőséges időjárási viszonyok sem csorbítják.

Svéd perfekcionizmus az otthonodban

A svédek köztudottan otthon vannak a minőségi bútorok gyártásában. A gazdag termékpalettánk egyik legnépszerűbb garnitúrája a Malmö 9 részes kerti bútor szett, ami tökéletes példája az iménti kijelentésnek. A fehér kerti bútor szett erős alumíniumvázzal rendelkezik, így nem lehet okod panaszra a strapabíróság vonatkozásában. A felőskategóriás garnitúra asztallapja TEAK fából készült, ami hatásában roppant natúr. A 9 személyes garnitúra székei dizájnos kagylóformával hódítanak és erős műanyagból készültek.

Trópusi egzotikus atmoszféra a hátsóudvarban

A Bahama névre keresztelt, szintén 9 részből álló magas színvonalat képviselő garnitúra azokba a kertekbe illik a leginkább, ahol egzotikus hangulatot árasztó növények vannak és a lakók sem idegenkednek az exkluzív atmoszféra megidézésétől. A Bahama kültéri prémium étkező alapanyaga trópusi akácfa. A kemény fa nemcsak a strapabíróság terén elégíti ki maximálisan az igényeket, de kellemes, meleg színének köszönhetően, elképesztően egyedivé varázsolja a kerti miliőt. A trópusi akácfa közismerten jól állja a sarat az időjárás viszontagságaival szemben, emellett pedig a kártevők próbálkozásait is kivédi, így esetében garantált a tartós esztétikai érték.

Marokko prémium kültéri bútor szett- egy csipetnyi extravagancia

A Marokko nevet viselő szett könnyű, mégis erős porszórt alumíniumvázból készül. A szett székei különösen kényelmesek. Hamar megtapasztalhatod, hogy azok fonott ölélésből egyszerűen nem akaródzik majd kiszállni. A szürke prémium egységek bármelyik modern terasz vagy kert egyedi ékévé avanzsálnak – olyan berendezéssé, amivel előre borítékolhatod a vendégek elismerő bókjait.

Kapcsolódó tartalmak