Uncategorized @hu

Terasz dekoráció hangulata és fontossága

Biztosan észrevetted már, hogy a közvetlen környezeted által sugárzott hangulat milyen jelentős mértékben képes befolyásolni az aktuális közérzetedet. Ha ezzel tisztában vagy, valószínűleg fontosnak tartod az otthonod igényes, meghitt hangulatot árasztó berendezését is.

Nem kell nagy dolgokra gondolni

Ha e téma kerül terítékre, a legtöbb ember óhatatlanul is a prémiumminőséget képviselő, drága luxusbútorok meglétére gondol, holott a valóságban néhány apró dizájnos elem beszerzésével is sokat dobhatsz a tér kisugárzásán. Ezek a frappáns dekorelemek persze nemcsak a szemnek mutatósak, de a funkcionalitás terén is hozzák a kötelezőt – így tulajdonképpen két legyet üthetsz egy csapásra.

Ne feledkezzünk meg a kert fontosságáról sem!

Ha a családi fészek mellé egy kisebb-nagyobb kert boldog tulajdonosának is mondhatod magad, minden bizonnyal ismered azt a jóleső érzést, amikor a munkától megfáradva végre átengedheted magad a megérdemelt, zavartalan relaxálásnak odakint, a természet lágy ölén. Az udvart és a teraszt már kisebb, ám tudatos változtatásokkal is a saját, személyre szabott oázisoddá varázsolhatod, meghitt kuckóvá, ahol nincs helye a stressznek és a problémáknak.

Célkeresztben az általad preferált stílus

A szabad önkifejezés boldog korát éljük, ahol a kreativitásunkat nem korlátozza semmi. Igaz ez a lakberendezés, azon belül pedig a dekoráció kiválasztására is, így tulajdonképpen teljes mértékben a személyes ízlésedre szabhatod a kert vagy a terasz dizájnjának megalkotását. Sallangoktól mentes, modern külső jegyek dominanciája, esetleg kellemesen meghitt vidéki stílus vagy elegáns, már-már királyi pompát idéző atmoszféra? A választás egyedül a Tiéd!

Milyen dekorációs elemekre lesz szükséged?

Alapvetően nem kell nagy, komoly anyagi invesztációt igénylő termékekre gondolni. Itt-ott elhelyezett esztétikus világítás, bravúros formatervezésű kültéri virágtartók, elegáns műnövény dekoráció – máris kész az ízlésesen berendezett miliő!

Az ezerarcú, fűszerillatú Marokkó a hátsó kertedben

Ha előszeretettel veszed magad körül egzotikus hangulatot árasztó kiegészítőkkel, a Marokko prémium kültéri LED lámpákat valósággal imádni fogod! A könnyű alumíniumvázzal rendelkező,  műrattan fonással díszített extravagáns kiegészítő bármelyik igényes terasz és kert előkelő ékköve lehet. Ez nemcsak a hangulat fokozásáért felelős dekorációs elem, de állítható fényerősségének köszönhetően remek fényforrás is. 

Medúza felfüggeszthető fényforrás

A Medúza névre keresztelt, lampionokra hasonlító LED világítással operáló kerti lámpa egzotikus kisugárzásban cseppet sem marad el az imént említett társától. Az energiahatékonyság terén jelesre vizsgázó kerti lámpa fényében kellemesebb a relaxálás és jobban esik a családdal vagy a barátokkal közösen eltöltött idő. 

Főszerepben a virágok

Az élőnövények főszerepet játszanak a kert szépségének fokozásában. Abban az esetben, ha elismerten nagy növényrajongó vagy, egész biztosan fontosnak tartod a kedvenceid védelmét. A növények élhető környezetét biztosítja a palettánkon található, több méretben és kiszerelésben kapható kültéri kocka virágláda. A szóban forgó elem, hála a modern technikának, beépített öntözőrendszerrel funkcionál, így nemcsak a szemnek mutatós dizájnos kiegészítő, de praktikus mindennapi használati tárgy is.

Az újra reneszánszát élő műnövény

Ezek a műnövények már nem a nagymamáink idejéből ismert, túlságosan is feltűnő kiegészítők. A modern dekorelemek megszólalásig hasonlítanak az élő növényekhez, azzal a különbséggel, hogy nem igényelnek gondoskodást a részedről és örökké megőrzik egykori szépségüket.

Kapcsolódó tartalmak