Uncategorized @hu

ArtMoon lakberendezés: ahol az egyediségé a főszerep!

A lakberendezési trendek időről-időre váltják egymást. Nem ritka, hogy ugyanazok a tárgyak újszerű köntösben térnek vissza az otthon kialakításának világába. Igazán nagy népszerűségnek viszont az olyan tárgyak örvendenek, melyek a maguk nevében egészen különlegeset adnak hozzá a lakótérhez. Az egyediség és a kreatív megvalósítás kettősét prémium színvonalon hozza az ArtMoon.

A márkanév egyet jelent a megbízható, időtálló minőséggel. Ha azonban csak ezt kapnánk tőle, akkor számos más márka közül is válogathatnánk. Miben több az ArtMoon a természetes fa alapanyagot használóknál? Mi az a plusz, amit megkaphatunk tőle?

Otthontól az irodáig

A titok abban rejlik, hogyan sikerül megőrizni a fa természetességét, és azt egyedi módon a négy fal között alkalmazott berendezési tárgyakba átültetni. Az ArtMoon ennek nagymestere, és ez részben a kézműves manufaktúrában tevékenykedő szakemberek profizmusának köszönhető. A márka kínálatában asztalok és lámpák éppen úgy megtalálható, mint komplett étkező szettek. Nem csak az otthonok kialakításakor érdemes mellette letenni a voksot, hanem irodai berendezés esetében is. A prémium kategóriás tárgyaló asztal bőr székekkel kifejezetten jó választásnak bizonyul a luxus megoldások kedvelőinek körében.

Diófa lámpa többféle méretben

A fa a világítástechnika területén is kiemelt szereppel bír. Egyediségénél fogva azonnal a különlegesség érzetét adja egy diófa lámpa. Kell ennél több akkor, ha hangulatteremtésről van szó?

A mai kor embere a lámpákra már nem csak úgy tekint, mint a megfelelő fényviszonyok megteremtésének eszközére. A világítástechnika messze túlmutat a tényleges funkcionalitáson, és a design is kiemelt szerephez jut általa. Az ArtMoon diófa lámpáival egyedi hangulatot varázsolhatsz a négy fal közé, és úgy érezheted magad, mintha a természetben ülnél a pislákoló tűz mellett. A designer diófa lámpák többféle méretben is elérhetőek, így asztali lámpaként éppen úgy alkalmazható a megfelelő méret, mint állólámpaként a talajra elhelyezve.

Rönklámpa a különlegesség jegyében

Fa és elektromos világítás- a koncepció nem új, viszont a márka egészen újszerű szemszögből tekint rá. Az asztalra, polcra elhelyezhető világító alkalmatosság minden jegyében valami egészen különlegeset ad, mégis a természet egyszerűségét hívja ehhez segítségül. Fedezd fel az ArtMoon világítástechnika által kínált lehetőségeket, és varázsold otthonod designer elemekkel sajátossá.

Bárasztalok és tárgyalóasztalok diófából, tölgyfából

Az asztal minden enteriőr elmaradhatatlan eleme. Míg otthon az étkezés gyakori helyszíne, addig az irodában akár a céges image építésének eszközévé is válhat. A diófa bárasztal időtálló minőséget képvisel és a szükséges székekkel kombinálva az amerikai konyhás kialakításhoz éppen olyan jól passzol, mint a legénylakások nappalijához.

Ha irodai használatra keresed az ideális tárgyaló asztalt, akkor korántsem mindegy, hogy milyen minőség mellett teszed le a voksod. Itt ugyanis már saját cégedről, az általa nyújtott színvonalról is sokat elárulhatsz azzal, milyen környezetben fogadod potenciális vagy már meglévő ügyfeleid. A tölgyfából készült tárgyaló asztal visszaadja a természet teremtette hatást, de ugyanakkor mindezt időtálló minőségben és sajátosan irodai környezetre kialakítva, prémium kategóriában. A speciális megjelenéssel bíró bőr székekkel egyedülállóan hangulatos és luxusérzetet adó végeredmény születhet.

Egyedi kiegészítők, designer darabok

A fa felhasználásának csak a fantázia és a szakértelem szabhat határt. A diófa alapanyagból stílusos tálcát is beszerezhetsz, de feldobhatod előszobád egy különleges megjelenéssel bíró fogassal is. Az ArtMoon minden termékének megalkotásakor a minőségre és az egyediségre törekszik.

Kapcsolódó tartalmak