Uncategorized @hu

Ne pakold el augusztus végén kerti bútoraidat! Tippjeinkkel akár egész ősszel élvezheted őket!

Lassan a végéhez közelednek a nyári hónapok. Ilyenkor hajlamosak vagyunk arra, hogy végleg búcsút intsünk a pihenéssel, nyaralással töltött heteknek. A kerti medencézés, napfürdőzés és grillezés sok szép emlékkel gazdagított, de korántsem kell még, hogy vége szakadjon mindezeknek. Ősszel is megéri a kerti kikapcsolódást választani. Ne pakold még el a kerti bútorokat, hiszen verőfényes őszi nappalok és kellemes esti sütögetések várnak még Rád.

Elő a meleg pokrócokkal!

Kevés otthonosabb érzés képzelhető el, mint amikor egy pokrócba burkolózva, kedvenc könyved és egy tea társaságában élvezed az őszi verőfényt. A kerti hintaágyak kitűnő választásnak bizonyulnak erre a célra, de a teraszon helyet kapott bútorok is jó szolgálatot tesznek erre a célra. A pokrócok egyszerre teremtenek stílusos összképet, és gondoskodnak a szükséges melegről. Ha kint pedig már túl hűvös lenne, a nappali vagy a hálószoba enteriőrje is otthonossá varázsolható a pokrócokkal.

Hősugárzó szabadtérre? Miért ne?

S ha már a melegről és a hőmérsékletről esett szó, akkor nem mehetünk el a manapság nagyon divatos, szabadtéren használható hősugárzók mellett. Napjaikban már találkozhattunk ilyenekkel az adventi vásárokon és a szabadtéri vendéglátóhelyeken. Környezetében a kívánt hőmérséklet előteremthető, így a kerti programok még késő ősszel is élvezhetőek.

A szabadtéri hősugárzók elektromos és gázüzemű kivitelben egyaránt elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a kínálatban azt a típust, amely megfelel elvárásainak. A teraszfűtők között az álló megoldások nagy népszerűségnek örvendenek, de ha a felfüggeszthető megoldásokban gondolkodsz, akkor is rálelhetsz az ideális fűtőtestre.

Őrizd meg kültéri bútoraid minőségét takaróponyvával!

Tartson akármeddig is a vénasszonyok nyara, egy idő után biztosan eljön az az idő, hogy a kerti bútorok tavaszig pihenésüket töltik. Vannak, akik a garázsba, zárt térbe el tudják helyezni azokat, de a legtöbbeknek nem áll ehhez rendelkezésre elegendő hely. Ilyenkor tesznek kitűnő szolgálatot a takaróponyvák, melyek a kerti ülőgarnitúrák, asztalok, hintaszékek és napozóágyak méretéhez egyaránt elérhetőek. Nem csak a nedvességgel, a faggyal, az UV-sugárzással szemben védenek, hanem a karcolásoktól és felületi sérülésektől is megóvják a bútorokat.

Korai sötétedés? Itt a megoldás!

A kerti lámpák a nyári hónapokban is kitűnő szolgálatot tesznek, ám igazi szerepük akkor jut érvényre, amikor napról-napra korábban kezd sötétedni. A hőmérséklet még sokáig megengedi, hogy a szabadban töltsük az estéket. A késő nyári és kora őszi estéknek megvan a maga sajátos illata és hangulata. Mindez csak tovább fokozható a prémium kategóriás kerti lámpákkal. Egyszerűen a teraszra helyezhetőek, és a műrattan megoldások remekül passzolnak a fából készült kerti bútorokhoz.

A természetes alapanyagokhoz megtévesztésig hasonlító műrattan lámpák stílusos összképet teremtenek a teraszon, szolgálva ezzel a kényelmet és az esti programok otthonos hangulatát. A nyári szezon akár hónapokkal kitolható az otthon kényelmében. Legyen szó a teraszon töltött időről, vagy a napozóágy, a hintaágy kihasználhatóságáról, egy minőségi pokróccal és akár a kültéri fűtőtestek valamelyikével még az októberi esték is maximálisan élvezhetőek. A kert nyújtotta esztétikai élmények nem kell, hogy véget érjenek az augusztussal. Használd ki a természet közelségében töltött időt, mely ősszel friss levegővel, verőfényes napsütéssel varázsol el. A prémium kategóriás kerti bútorok védelméről se feledkezz meg, melyhez a takaróponyvák között érdemes körülnézned.

Kapcsolódó tartalmak