Uncategorized @hu

A legfontosabb Home Office berendezési tippek 2021-ben

Egy külön kis dolgozóhelység segít abban, hogy elkülönítsd magad az otthoni környezettől és zavartalanul koncentrálj a munkádra. Talán nem gondolod, hogy az irodád kinézete a legfőbb prioritás, de ízlésed szerint berendezni valójában elég inspiráló tud lenni, ezért összegyűjtöttünk neked egy pár tippet, hogy minél többet hozhass ki belőle – és ezzel együtt a benne végzett munkádból.

Legyen elég hely

Először is nagyon fontos, hogy elég helyet hagyj magadnak, hogy kényelmesen tudj dolgozni. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy telepakolják az asztalukat és így alig férnek el rajta. A Tömörfa Íróasztal egy zárt és két nyitott fiókkal rendelkezik, mely elegendő helyet kínál kisebb tárgyak, például kulcsok, füzetek, jegyzettömbök és más apróságok tárolásához, ezzel segítve a rend megtartását.

Ha a munkád része, hogy ügyfeleket fogadsz, akkor elsődleges, hogy a vendégek komfortosan érezzék magukat. A Bőr fotellel nem tudsz melléfogni! Kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes, visszafogott olívazöld színe pedig bármilyen stílusú szobához illeszkedik. Egy ilyen fotellel szinte garantált a sikeres üzletkötés!

Az iratok tárolásához szükséges egy könyvespolc is. Rocka könyvespolc tágas polcaival ideális választás. Ez a trópusi kemény akácfából készült polc nem csak sok helyet kínál, de letisztult formája és matt színe által ízléses megjelenést biztosít irodádnak.

Tedd személyesebbé!

Ne feledkezz meg a dekorációról sem! Egy íróasztal elmaradhatatlan darabja az asztali lámpa. A Design króm asztali lámpával modern, letisztult hatást kelthetsz.

Ki ne szeretné, ha dolgozószobájának kifinomult stílusa legyen? Akár festményt, akár kis szobrot vagy vázát választasz irodánk ékeként, biztos lehetsz benne, hogy elegáns érzetet ad a helységnek. A Vörös Lány névre keresztelt festmény, amely egy tehetséges kortárs művész alkotása, kiváló alternatíva lehet.

Habár nem mindenki dekorációként tekint rá, az órát sem érdemes kihagyni. Nem csak abban segít, hogy mindig pontosak legyünk, de egy jól megválasztott falióra sokat dobhat irodádon. Az utóbbi évek egyre nagyobb divatja a nagy óra, amit követve lett a Fabetétes Fém Falióra megalkotva. Egyszerű külseje és a faberakás modern külsőt kölcsönöz neki, így kiváló harmóniában lesz home office-unk többi darabjával.

Kapcsolódó tartalmak