Uncategorized @hu

Végleg elbúcsúzol kerti bútorodtól és jövőre szeretnél újat vásárolni? Megéri átgondolni!

Bár még jó néhány tikkasztó napra számíthatunk, de a nyár lassan a végéhez közeledik. Valószínűleg az indiánnyár napos délutánjai még remek kerti fürdőzéseket és grillezéseket kínálnak, de érdemes már most felkészülni a hideg időszakra. Nem véletlen, hogy a takaróponyvák iránt sokan érdeklődnek. Ezek megfelelő védelmet biztosítanak a kerti bútorok, kiülők, asztalok számára. De vajon tényleg vége lassan a szezonnak? Vagy érdemes akár még most beruházni egy új kerti bútorba?

Szezonvégi akciók luxus minőségben

Nem éred be, csak a legjobb minőséggel? Olyan prémium kerti bútorokat keresel, amelyek időtálló minőséggel és prémium kategóriás megjelenéssel állnak rendelkezésre? A luxus nem elérhetetlen, így a minőség és a praktikum szinte kézben járnak. Ehhez csupán a megfelelő forrást kell megtalálnod. Áruházunk szezonvégi akciókkal várja azokat, akik olcsóbban jutnának hozzá a luxus utolérhetetlen minőségéhez kerti bútorok kapcsán is.

Étkezőasztal és napozóágy- használd ki az ősz szépségeit!

Az elmúlt év tapasztalatai is azt mutatják, hogy az őszi hónapok még sok napsütéses időszakot tartogatnak. Kár lenne már ilyenkor a négy fal között tölteni a szabadidőt. Ha a nyári kertépítés vagy lakásfelújítás során elmaradt a kerti bútorok beszerzése, akkor itt az ideje, hogy most akár jobb áron is hozzájuthass azokhoz. Tájékozódj néhány kattintással!

Ha sorra vennénk az otthon közvetlen környezetében elhelyezni kívánt bútorokat, akkor az étkezőasztal és a székek biztosan vezetnék a népszerűségi listát. Mindegy, hogy grillezés során készülnek a mennyei fogások, vagy az ebédet fogyasztanád családod társaságában a teraszon, a megfelelő kültéri szett nélkülözhetetlen. A hagyományos berendezési tárgyak nem állják meg a helyüket a szabadban, hiszen itt olyan megoldásokra van szükség, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A kényelmet biztosító párnák esetében sem mindegy, milyen alapanyagokból készülnek azok. A vízlepergető alapanyag elmaradhatatlan, de az sem árt, ha ellenáll az UV-sugaraknak, s így sokáig megőrzi színét.

Kültéri takaróponyva: védelem az időjárás viszontagságaival szemben

A kültéri bútorok esetében érdemes felkészülni azokra az időkre, amikor már használaton kívül lesznek. A teraszon elfogyasztott reggeli a hűvös októberi napokon már nem esik olyan jól, mint nyáron. Egyre gyakoribbá válnak az esőzések, és néhány hónap múlva a fagy, a hó és a jég sem kíméli majd a kertet. Nem véletlen érdeklődnek egyre többen a kültéri takaróponyva iránt. Fontos, hogy ne érd be a legolcsóbb megoldásokkal, hiszen ha valós védelmet szeretnél, akkor a ponyva alapanyaga és strapabíró jellege sem elhanyagolható.

Megéri most beruházni?

Ahogyan a szezonvégi leárazásokat is sokan kedvelik a ruházati üzleteknél, úgy érdeklődnek mind többen a kerti bútorok iránt is a nyári időszak végén. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor jelentősen olcsóbban hozzá lehet jutni akár prémium kategóriás darabokhoz is. Miként a lakótérben is teljesen új hangulatot teremthet egy minőségi bútordarab, úgy igaz ez a kertre is. A luxusszínvonalú étkezőasztalok, hintaágyak és napozóágyak most különösen megérik.

Jövőre is lesz nyár, sőt, az idei ősz szintén számos verőfényes hetet ígér. A kerti programok időszaka nem ér véget az augusztussal. Szerezd be most új kedvenceidet, melyeknek köszönhetően a kert stílusosabbá és kényelmesebbé varázsolható. Ne feledd, az otthont övező környezet kiemelt jelentőséggel bír abban, miként érzed magad ott, mennyire kényelmesen éled meg a pihenésre és szeretteidre szánt időt.