Uncategorized @hu

A tökéletes kerti-parti kellékei!

A nyár a szabadidős elfoglaltságok időszaka. Ahhoz azonban, hogy jól érezd magad, még csak otthonod kényelmét sem kell elhagyni. Az elmúlt másfél év sokak figyelmét felhívta arra, hogy az otthoni környezetet érdemes az igényeknek megfelelően alakítani. Míg az időjárás engedi, addig megéri kihasználni a kertet és a benne rejlő lehetőségeket.

Medencétől az étkezőasztalig

A medence egyre több családban megtalálható, és korosztálytól függetlenül remek kikapcsolódási helyszín. Aligha lehet viszont elképzelni a kertipartit anélkül, hogy ne hódolnánk a kulináris élmények oltárán. Ehhez pedig a grillezés ideális választásnak bizonyul. A fűszeres húsok és a friss zöldségek között mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő fogásokat. A kényelmes étkezéshez nélkülözhetetlen egy olyan helyszín, ahol az egész család kényelmesen elfér. Legyen szó otthoni programokról vagy barátokkal szervezett grillezésről, a 9 részes Kuba Prémium kültéri fa étkezőgarnitúra garantáltan jó döntésnek bizonyul.

Kültéri használat, időtálló minőség

Ha kültéri bútorokról van szó, akkor elengedhetetlen az időjárás viszontagságainak való ellenállás. A trópusi akácfából készült szett ellenáll a nedvességnek és a napsugárzásnak, így hosszú időn keresztül kifogástalan állapotban marad. A kemény fa finom textúrával társul, és ugyanakkor azt a melegséget kaphatjuk tőle, amit a fa alapanyagtól elvárhatunk.

A kényelmes étkezés és beszélgetések mellé természetesen párnák is dukálnak. A kültéri étkező szetthez társuló párnák vízlepergető anyagból készülnek, melynek köszönhetően az eső biztosan nem árt nekik. A mosható huzatok lehetővé teszik, hogy azok rendszeres tisztításáról is gondoskodhass. Ez utóbbi szempontot a fa bútor esetében is érdemes szem előtt tartani. Kíméletes tisztítószerrel áttörölheted az asztalt és a székeket, ha pedig a fa kezelése válik szükségessé, akkor ehhez érdemes akár szakember segítségét kérned.

Pihend ki a finomságokat luxus hintaágyban!

Azoknak, akik kicsit megpihennének a nagy ebéd után, a Marokko kültéri luxus hintaágy biztosíthatja a kényelmes kikapcsolódást. Elő kedvenc könyveddel, vagy egyszerűen csak add át magad a napsütés és a kerti pihenés utánozhatatlan hangulatának! A kényelmes hintaágy luxus megjelenésével kiválóan beilleszthető a kerti környezetbe, de akár a medence partján is felállíthatod azt.

Jó társaság és kényelmes kerti bútorok: ennyi a titok!

A grillezett fogásokkal nehéz mellélőni, hiszen mindenki megtalálhatja közöttük kedvenceit. Beszerezhetsz előre fűszerezett és pácolt húsokat, de a kolbászkülönlegességek vagy a halak és a zöldségek kínálta kulináris élményeket is kipróbálhatod. Egy-egy cső grillezett kukoricával feldobhatod a tányérra kerülő finomságokat, de az alapanyagok összeválogatása tulajdonképpen csak fantáziádra van bízva. A mennyei fogások mellé már csak a jó társaság szükséges.

A közösen töltött idő jelentősen felértékelődött az elmúlt évben. Sokan ráébredtünk arra, hogy a munka és az anyagiak mit sem érnek akkor, ha nem tudunk időt szánni a számunkra fontos emberekre. A kertipartikon előszeretettel használt étkezőasztal köré összegyűlhetnek a barátok, és egy hűsítő sör, vagy fröccs társaságában élvezhetőek az elkészült finomságok. A 9 részes étkező szett nagyobb összejövetelek alkalmával is megállja a helyét. Kültéri bútorok választásakor mindig figyelj az időjárás viszontagságainak ellenálló alapanyagokra. A korszerű megoldásoknak köszönhetően ma már az esztétikus, stílusos megjelenésről sem kell lemondani a praktikum érdekében.