Uncategorized @hu

Prémium kültéri lámpáinkat a hidegebb időkben bent is hasznosíthatod!

A kültéri lámpákat úgy tervezik meg a mérnökök, hogy biztonságosan lehessen őket használni szélsőséges időjárás esetén is. Emiatt lehet az, hogy a kerti lámpákban nem tud kárt tenni egy kiadós eső, a tűző napsütés, a magas páratartalom, a rozsda, a bogarak vagy a madarak sem.

Felmerülhet a kérdés, hogy a téli időszakban mi legyen a kültéri lámpákkal, hiszen kár lenne őket csak a nyári estékre korlátozni, mert dekoratívak, esztétikusak és igazán hangulatos világítást tudnak adni szinte minden típusú térnek. Vidd be a kerti lámpáidat a házba!

Tedd be a kerti lámpákat a téliesített fedett teraszra!

A nagyobb házak esetében gondolnak a tervezők arra is, hogy ne csak nyáron tudd élvezni a teraszt, hanem télen is. Így a legtöbb modern építésű háznak már van opcionálisan lefedhető téli terasza is, amely tökéletes akkor, ha közelebb akarsz lenni a természethez, de mégsem akarsz a mínusz 15 fokban megfagyni.

Hozd be a nyári teraszról a téli teraszra a kültéri lámpáidat, így egész évben tudod élvezni a hangulatvilágítást.

Használd a fürdőszobákban a kültéri lámpákat!

Mivel a kültéri lámpákat biztonságosan lehet használni nyirkos, vizes vagy gőzzel teli helyeken, így bátran hozd be a teraszról a kerti lámpákat, s tedd be őket a földszinti vagy emeleti fürdőszobákba. Így a hideg téli estéken egy forró fürdő mellett még hangulatvilágításod is lesz.

Sokan annyira megszeretik a téli időszakban a fürdőben tárolni és használni ezeket a kerti lámpákat, hogy ott hagyják, s a nyári időszakra újakat szereznek be, hiszen mindig van egy olyan helyiség a lakásban, ahol elfér egy kis plusz világítás.

A konyháról se feledkezz meg!

Fedett a teraszos konyhád? Oda is beviheted a kerti lámpákat

A nagyobb terasszal és kerttel rendelkező házakban nagyon csinos és divatos teraszos konyhák vannak már. Ezeket az esetek többségében úgy alakítják ki a dizájnerek, hogy rossz idő esetén ha nem is mind az öt oldalról (4 fal + tető), de legalább a tető + 2-3 falnál zárt teret tudjanak létrehozni a hidegebb időszakok miatt.

Ha sokat használod a téli időszakban a teraszos konyhádat, feltétlenül vigyél oda is a kerti lámpákból, hogy igazán meghitt hangulatot tudj varázsolni a korán sötétedő esték során is.

Óriási a nappalid? Tegyél ide is kerti lámpákat!

Néhány házban akkora a nappali, hogy mindig gondot jelent rendesen megvilágítani, pláne akkor, amikor a téli időszakban már kora délután is szinte teljesen sötét van. Praktikus megoldás lehet ebben az esetben az, ha a télre behozod a nappaliba a hangulatos álló lámpákat.

Figyelj azért a biztonságra is!

Itthon az EU miatt igen nehéz olyan alapanyagból készült kerti lámpákat venni, amelyek károsak az egészségre, de a biztonság kedvéért mindig nézd meg, hogy milyen anyaggal van bevonva a kültéri lámpa, nehogy valami mérgező anyagot tegyél például a konyhádba, ahol az ételeket készíted elő.

Kapcsolódó tartalmak