Uncategorized @hu

Függőfotel kollekciónk új termékekkel bővült, hová tegyük a kertben/teraszon?

Elképesztően komfortos, roppant exkluzív, egyedi hangulatú és a praktikusságból fakadó értékek terén sem vall szégyent. Igen, ezen kétségtelenül vonzó tulajdonságok a függőfotel sajátjai.

Talán nem is tudtad, milyen nagy szükséged van rá

Képzeld el a következő szituációt! Bársonyosan meleg, nyáresti órában odakint ücsörögsz a kertben, idilli miliőben, miközben azt figyeled, hogyan bukkannak elő az égen sorban a csillagok. Ugye, milyen kellemes? Az i-re a pontot természetesen az teszi fel, ha mindezt a komfortos, puha függőfoteledből éled meg.

Függőfotel – célkeresztben az erős vázszerkezet

De mi is tulajdonképpen a szóban forgó népszerű, többnyire kültéri berendezési elem? A függőfotel, amint azt az elnevezése is remekül sejteti, egy erős, masszív vázszerkezetből és az azon függő kényelmes ülőrészből áll. A függőfotel hosszú távú befektetés, tehát nem érdemes elgarasoskodni annak megvételét. Ha teheted, szavazz bizalmat a magas színvonalat képviselő, kitűnő renoméval rendelkező modelleknek!

Hová tedd a függőfotelt?

Fontos hangsúlyozni, hogy a cikkünkben szereplő berendezési elemek kültéren használatos egységek, így nagyobb körültekintéssel kell eljárnod, amikor azok végső helyét keresed. Alapvetően több opció közül választhatsz, attól függően, hogy teljesen zárt vagy nyitott a rendelkezésedre álló terület.

A kültéri egységek aranyszabálya

Legyen részben vagy teljesen nyitott a berendezni kívánt enteriőr, a kültéri egységek minősége mérvadó az időtállóság szempontjából. Így vagy úgy, de ezek a garnitúrák jobban ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, az erős UV sugárzásnak, a szélnek és a nedvességnek – az elemek elsöprő erejének. Ha nem képviselnek kiemelten magas színvonalat, hamar megrongálódnak, megkopnak, így pedig csorbul az esztétikai értékük.

Van miből válogatni

Persze nem a levegőbe beszélünk, ugyanis bemutatunk néhány fantasztikus modellt a legújabb függőfotel kollekciónkból. Ezek nemcsak praktikusak és időtállóak, de a rendkívüli szépségük miatt előkelő ékei lehetnek bármelyik terasznak és kertnek.

CASA műrattan függőfotel – amit bátran kitehetsz a szabadba

Az erős porszórt fém vázszerkezeten függő ülőalkalmatosság extravastag, komfortos párnával nyűgözi le a részletek terén is maximalista vásárlókat. A függőfotelt akár a szabad ég alá is helyezheted, a műrattanban nem tesz kárt az erős napfény, az esővíz pedig akadálymentesen átfolyik a rácsok között.  A fotel párnája külön megér egy misét: vastag szivaccsal van bélelve, vízlepergető hatásának hála pedig remekül állja a sarat a nedves környezetben is.

Barcelona dupla függőfotel, a romantikus pillanatok jegyében

Ha szívesen romantikáznál a kedveseddel odakint a természet lágy ölén, a Barcelona dupla ülőrészes modellt garantáltan káprázatosnak ítéled majd meg! A kétszemélyes egységek koronázatlan királya híresen kényelmes, így ne lepődj meg, ha nem akaródzik majd megszakítani az abban való andalító ringatózást. A függőfotel párna egysége nemcsak puha, de remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak, éppen úgy, mint a műrattan ülőfelülete. A romantikus hangulatot árasztó ülőalkalmatosság egyébként 200 kg-ig terhelhető.

Greece függőfotel, a kézzel fogható elegancia

Amennyiben az elegáns dizájn hívének tartod magad, a Greece egyszemélyes függőfotel mellett biztosan nem tudsz szó nélkül elmenni. A szóban forgó fotel rendkívüli esztétikai értéke miatt, már-már bravúros műalkotásnak minősül. Mindezen káprázatos külső jegyek elképesztő strapabírósággal vegyülnek, akár a viszontagságos időjárási viszonyok között is. Teraszon vagy kertben a Greece függőfotelt sokoldalúan fel tudod használni.

Kapcsolódó tartalmak