Uncategorized @hu

Pihenés párosan? Irány a kert!

Azon szerencsések közé tartozol, akik kertes házban élnek? A füvesített, növényekkel, sziklakerttel, vagy akár kerti tóval és medencével is gazdagított kert az otthon szerves részét képezi. Előnyeit leginkább a kora tavasztól a késő őszig terjedő időszakban használhatjuk ki. Ezekben a hónapokban érdemes úgy tekinteni erre a környezetre, mint a pihenés és a kikapcsolódás színterére.

Ha kedveled a kertészkedést, és szívesen alkotsz akár magad is magaságyást, kerti tavat, vagy indítod a hétvégi reggeleket fűnyírással, akkor a kert garantáltan kedvelt színtér lesz számodra. A kert nem csak a munkáról szól azonban. Az elkészült végeredményt élvezni is érdemes. Hogyan tehetnéd ezt meg kellemesebben, mint társaságban? Ma már számos olyan kerti bútor elérhető, melyek két személy részére is kényelmes pihenést biztosítanak.

Dupla függőfotelek többféle színben

A Barcelona dupla függőfoteljei a kert egyedi, igényes részeivé válhatnak. Szürke és barna színben egyaránt elérhetőek. Ez utóbbi a természet-közeli színeket kedvelők számára bizonyul ideálisnak, míg a szürke a modern homlokzathoz és kerti kialakításhoz passzol leginkább. A megfelelő párnákkal még otthonosabbá varázsolhatod a kültéri bútordarabot. Mindegy, hogy kedveseddel üldögélnétek a nyárestéken egy pohár bor társaságában, vagy egyszerűen kedvenc könyved társaságában hódolnál a pihenésnek, a függőfotel kiválóan alkalmas akár két ember számára is.

Napfürdőzés kettesben

Ma már valamelyik fürdőt sem kell felkeresni ahhoz, hogy igazi strandélményben legyen része az embernek. Az épített medencék reneszánszukat élik, de a felállítható, akár jelentős alapterülettel rendelkező típusok is nagy népszerűségnek örvendenek. Mi más szükséges még ez mellé, mint egy megfelelő napozóágy? A páros napozóágyak kifejezetten azok számára ajánlottak, akik kettesben hódolnának a napfürdőzésnek, vagy lazítanának a lenyugvó nap fényében.

Többféle prémium kategóriás márka közül választhatnak az érdeklődők. A Gibraltár napozóágy szűrt fény beengedésével teszi lehetővé a kényelmes pihenést, és egyúttal a hintaágyak egyedi megjelenését is a kertbe varázsolja. A Koppenhága kétszemélyes napozóágy már inkább idézi a mediterrán wellness hotelek és a tengerparti luxus szállodák világát, hiszen egyfajta baldachinos kivitelben nyújt színteret a napozáshoz. Hasonló élményt kaphatsz a Rostock kétszemélyes napozóágytól, mely a napvédelemről is gondoskodik kialakításánál fogva.

Speciális kialakítás a Málta nyugágytól

Az ergonomikus kialakításáról híres Málta dupla nyugágy egyszerre nyújt árnyékot ott, ahol arra szükség van, és biztosít lehetőséget a napozásra. Feledkezz bele kedvenc könyvedbe, vagy egyszerűen használd ki a késő délutáni napsütés melegét, és szedj magadra egy kis barnaságot otthonod kényelmében.

Napfürdőzés biztonságosan

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mint oly sok mindennel, így a napozással is érdemes óvatosnak lenni. A délelőtt 10 és délután 15 óra közötti időszakban érdemes árnyékba vonulnod. A reggeli napsütésben, vagy a késő délutáni, már kevésbé tűző napon a pihenés is sokkal kikapcsolóbb, pláne, ha egy medence is rendelkezésedre áll. Hűsítsd magad, majd terülj el a választott pihenőhelyen akár kedveseddel, barátnőddel kettesben.

A dupla függőfotelek és napozóágyak a kert kialakításakor központi szerephez jutnak. A kültéri bútorok egyszerre szolgálják a kényelmet és járulnak hozzá a stílusos környezet megteremtéséhez. A szabadban töltött idő során sem kell lemondanod arról a fajta esztétikai élményről, melyet otthonod falain belül megtapasztalsz. Fedezd fel a kettesben töltött szabadidőben rejlő erőt, mely új energiákkal tölt fel, és hozzájárulhat az oly kényes lelki egyensúly megteremtéséhez is!

Kapcsolódó tartalmak