Easy Up! Rendezvény Pavilon 3x6m
Uncategorized @hu

Strapabíró rendezvénysátor a legprofibb rendezvényszervezőknek!

A szabadtéri rendezvények, koncertek nem csak tavasszal, illetve nyáron számítanak kedvelt programlehetőségeknek, hiszen még az őszi hónapokban is szívesen mozdulnak ki az emberek, hogy átadják magukat az önfeledt szórakozás élményének.

Kétségkívül a rendezvényszervezők dolga, hogy minden tökéletes legyen, és minden résztvevő komfortosan érezze magát, miközben finom ételeket, italokat kóstolnak, mulatoznak, barátokkal, ismerősökkel beszélgetnek.

Fontos a minőség!

A dekoratív kinézettel büszkélkedő rendezvénysátor maximálisan kielégíti a felhasználói igényeket, hiszen lehetőséget teremt arra, hogy a rendezvény kellőképpen stílusos legyen, mindamellett, hogy a jelenlévők is kényelembe tudják helyezni magukat a ponyva alatt. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy mindegy lenne a rendezvénysátor minősége, sőt! A rendezvényszervezőknek a magasfokú biztonságot is szem előtt kell tartaniuk, amikor arra vállalkoznak, hogy egy helyszínre hozzák az embereket. Éppen ezért alaposan át kell gondolni, hogy milyen szempontokat vesznek figyelembe a tökéletes rendezvénysátorok kiválasztásakor.

Az acél váz szerkezet állja a sarat

Az EASY UP! rendezvény sátrak vázszerkezete kiváló minőségű acélból készül, ami egyúttal azt is jelenti, hogy bárhova is kerül felállításra, mindenhol kimagasló stabilitással örvendezteti meg a felhasználókat. Amennyiben minden rögzítő elem a helyére kerül, akkor sem az időjárási elemek, például hirtelen támadt szél vagy eső, sem pedig az emberek mozgolódása miatt keletkező erőhatások nem tudják megingatni a pavilon sátort. Ennek köszönhetően abban az esetben is bátran lehet használni, amikor az előrejelzés változékony időt jósol.

A vízálló ponyva védelmet nyújt az eső ellen

A záporok, zivatarok kétségkívül valóra váltják a rendezvényszervezők rémálmát, hiszen az égből szaporán hulló csapadék néhány perc leforgása alatt tönkre tudja tenni a felhőtlen szórakozást. Ha viszont egy olyan rendezvénypavilon van az emberek feje fölött, ami vízálló ponyvával rendelkezik, netán ráadásként még könnyen felhelyezhető oldalelemei is vannak, akkor az eső ellenére nyugodtan folytatódhat a mulatozás. A professzionális tervezésüknek köszönhetően az EASY UP! sátorok esőben, szélben is megállják a helyüket.

A rögzítő készlet kellő stabilitást ad

A pavilon sátorokhoz hozzátartozik egy rögzítő készlet is, ami minden fontos alkatrészt tartalmaz a felállításhoz, illetve a lábak stabil rögzítéséhez. Az acél váz kialakítás önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy tökéletes legyen az erőelosztás, és kimagasló terhelhetőségről tegyen tanúbizonyságot a szerkezet. A konstrukció egyértelműen a speciális kivitelben készülő rögzítő elemek használatával válik teljes egészében megbízhatóvá.

Az EASY UP! által gyártott rendezvénysátorok már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. A kimagasló időtállóságuk mellett a változatos méretválaszték és a nemes egyszerűséget tükröző kialakításuk miatt is könnyen a rendezvényszervezők favoritjává tudnak válni.

Kapcsolódó tartalmak