Kerti pavilon sátor
Uncategorized @hu

Kerti pavilon sátor a hidegebb őszi napokra is!

Ha szabadtéri mulatozást tervezel, akkor semmi akadály nem gördülhet eléd, hiszen manapság már kaphatók azok az otthoni körülmények között is használható kerti pavilonok, melyek kényelmes használatot tesznek lehetővé. Egy szó, mint száz, nem kell profi rendezvényszervezőnek lenned ahhoz, hogy napirendre tűzz egy szabadtéri összejövetelt, és maximálisan megfelelj a vendégeid elvárásainak.

Ez abban az esetben is igaz, ha már véget értek a forró nyári hónapok, és úgy tűnik, a vénasszonyok nyarának is búcsút kell inteni lassan. A hidegebb őszi napok bizony sokakat elriaszt attól, hogy kitelepüljenek a ház mellé, mert tartanak a hidegtől, a záporoktól, a hirtelen felerősödő széltől. Pedig az ősz is ezernyi csodát tartogat azoknak, akik nem restek ilyenkor sem kimenni a szabadba.

Az Easy Up! kerti pavilon sátor abban az esetben is tökéletes választás, ha hidegebbre fordul az időjárás, hiszen a professzionális kialakításnak köszönhetően a zordabb időjárási körülmények között is megállja a helyét.

Az acél vázszerkezet stabilitást biztosít

Az Easy Up! kerti pavilon elképesztően erős acél vázszerkezettel rendelkezik, ami nagyfokú stabilitást ad a sátornak. A jelenlévők teljes mértékben átadatják magukat az önfeledt kikapcsolódás élményének, hiszen maximális biztonságban tudhatják magukat. Az acélból készülő lábak stabilan állnak a helyükön, még akkor is, ha egy véletlen mozdulat hatására extra terhelést kap a szerkezet. Sőt, még az időjárási elemek, például csapadék vagy szél sem billenthetik ki a kerti pavilon sátort a masszív egyensúlyából.

A rögzítők tökéletes fixálást garantálnak

Annak érdekében, hogy a kerti pavilon sátor valóban meg tudjon felelni a felhasználók elvárásainak, a termékhez tartozó rögzítőket is használni kell felállításkor. Ennek eredményeképpen minden oldalon tökéletes fixálást kap a szerkezet, és semelyik irányban nem tud eldőlni vagy behajolni, még akkor sem, ha valamilyen oknál fogva a tervezettnél nagyobb erőhatások érik a rendezvénysátort.

A vízálló ponyva eső elleni védelmet nyújt

Ősszel gyakran szeszélyes az időjárás, hiszen hiába süt a nap, elvétve könnyen kialakulhat egy-egy zápor, zivatar, amik bizony hamar véget tudnak vetni a kinti mulatozásoknak, ha nem a megfelelő rendezvénysátorok kerülnek használatra. Az Easy Up! által gyártott típusok vízálló ponyvával rendelkeznek, aminek köszönhetően a jelenlévőknek nem kell félniük az elázástól.

Az oldalelemek plusz védelmet adnak

Ha felerősödik a szél és elered az eső, az még nem jelenti azt, hogy vége az összejövetelnek, és mindenkinek szednie kell a sátorfáját. A kínálatunkban szereplő kerti pavilon sátorok úgy lettek kialakítva, hogy oldalelemekkel is ki lehessen egészíteni a szerkezetet. Ezek elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a rendezvénysátor alatt zajló események védve legyenek a zord időjárási elemektől, hiszen sem a szél, sem pedig a csapadék nem tud áthatolni rajtuk.

Ősszel sem szeretnél lemondani a természetközeli beszélgetésekről, mulatozásokról? Nem is kell, hiszen az Easy Up! kerti pavilon sátor alatt mindenki biztonságosan szórakozhat. A kínálatunkban te is megtalálhatod a tökéletes változatot, ami garantáltan kiszolgálja az igényeidet!

Kapcsolódó tartalmak