Uncategorized @hu

Bongo kültéri-beltéri luxus pihenő – tengerparti hangulat otthon is

A műrattanból készült Bongo kényelmes luxus pihenő egysége már első ránézésre is lenyűgöző, hiszen igényes kialakítása, hangulatos formavilága, illetve barátságos és praktikus elrendezése zavartalan pihenést tesz lehetővé egyaránt a kertben vagy bent a házban is.

Bongo luxus pihenő – a zavartalan kikapcsolódás mestere

A termékre 3 év garancia jár, mely nem meglepő, hiszen minden apró részlete minőségi alapanyagok felhasználásával készült.

A könnyű mozgatást egy ultravékony, de erős és masszív kialakítású porszórt alumínium váz biztosítja. A mérete 172 x 169 x 218 cm, így akár két felnőtt vagy 3-4 gyerek is elfér benne egy-egy délutáni pihenő során.

A HDPE (High-density polyethylene – magas sűrűségű polietilén) műrattan egy luxus kategóriás thermoplasztikus alapanyag, amelynek nem okoz gondot a hatalmas hőingadozás sem, így például ha -25C°-tól egészen +70 C°-ig emelkedne a hőmérséklet hirtelen, akkor sem lenne semmi baja a csodaszép kültéri-beltéri pihenő egységnek.

A párnák természetesen UV-álló anyagból készültek, illetve a gyártó 3 év színtartási garanciát biztosít a termék mellé. A párnahuzatok akár 30 mosás után is megőrzik eredeti színüket, nem fakulnak, illetve mivel minden bőrrel érintkező anyag Németországból származik, így ezek mind toxinmentesek.

Bongo luxus pihenő – kültérre vagy beltérre?

Egy tágas nappaliban, egy hatalmas ablakokkal rendelkező könyvtárszobában, vagy a folyosó végén az ablak mellett is tökéletes helye lehet ennek a csodaszép pihenőágynak. Mindegy emiatt, hogy beltérre szánjuk, vagy kültéren szeretnénk elhelyezni, garantáltan ki tudjuk majd használni, hiszen kint élvezhetjük vele a napsütést vagy éjjel a csillagokat, bent pedig egy jó könyv társaságában akár órákra is magunk mögött hagyhatjuk a világot és a hangos várost.

A tengerparti hangulata miatt sokan a medence körül szeretik elhelyezni, viszont azért ügyeljünk arra, hogy lehetőleg ne érje közvetlenül nagyobb mennyiségű víz egyszerre, mert annak ellenére, hogy vízlepergetőek a huzatok, attól még elázhatnak a benne lévő puha szivacsos részek.

Beltéren nemcsak olvashatunk benne, de beleülhetünk egy laptoppal is, és innen is dolgozhatunk, ha már meguntuk a dolgozószobánk négy falát.

Gyerekek esetében a tetejét egy nagyobb kendő vagy pokróc segítségével letakarhatjuk, hogy igazi tengerparti hangulatú erődöt varázsoljunk belőle a lurkók számára.

Természetesen elég nagy ahhoz, hogy elaludjunk benne, így ha délután egy kis szundításra vágyunk, azt is megtehetjük ebben a fantasztikus luxus pihenőben.

Bongo luxus pihenő – sosem elég belőle egy

Tapasztalatból tudjuk, hogy amint megérkezik egy ilyen modell egy-egy vásárlónkhoz, egy-két napon belül le is adják a rendelést további modellekért, hiszen ha nagy a család, akkor egyszerűen nem fér bele mindenki egyszerre.

Mivel nagyon tetszetős, illetve stílusos és luxus kialakítású ez a modell, garantáltan mindenki ebben akar majd időzni, amikor csak teheti, így érdemes megelőzni a veszekedést, és alapból egyszerre többet rendelni, mert így mindenkinek jut egy saját luxus pihenő, amit mindenki oda tehet a házban vagy a kertben, ahova csak szeretné.

Miután luxus termékről van szó, így ennél a modellnél a megrendelés során szükséges 30%-ot előre befizetni, hiszen csak így tudjuk biztosítani azt, hogy a termék időben megérkezzen az otthonába.

Ingyenes szállítással akár már 3-5 munkanapon belül kipostázzuk futárszolgálattal a terméket, melyről előzőleg írásos üzenetet kap e-mailben vagy SMS-ben. Vigyázzon, mert gyorsan fogy ez a termék, rendelje meg még ma!

Kapcsolódó tartalmak