Uncategorized @hu

Perth fa kültéri ülőgarnitúra – mediterrán hangulat a medence mellett

A medence mellett a napozóágyakon kívül érdemes elhelyezni ezt a nagyobb méretű Perth fa sarok ülőgarnitúrát is, hiszen ha épp vendégeket fogadunk vagy csak nagy a családunk, akkor mindenkinek jut elég hely, nem kell harcolni a legjobb napozóhelyekért.

A Perth fa kültéri sarok ülőgarnitúrája tökéletes választás azoknak, akik a mediterrán, görög hangulatot kedvelik, hiszen a párnák élénk kék színe nemcsak a medence színéhez passzol, de egyaránt segít kialakítani egy autentikus atmoszférát a kertben.

Perth fa kültéri ülőgarnitúra – akár 6 fő is elfér rajta

Persze ha kisbabánk van, akkor valószínűleg egy pillanat alatt beteríti a játékaival, de az esetek többségében kényelmesen elfér rajta 5-6 felnőtt. A gyakorlat azt is mutatja, hogy a négykézláb közlekedő kisgyerekek főként az ülőgarnitúra alatt szeretnek tartózkodni és lehetőleg alá pakolni rengeteg medencébe való játékot. Néhány törülközővel vagy stólával kiváló rögtönzött nyári bunkert lehet belőle csinálni a kicsiknek.

A párnahuzatok természetesen vízlepergető anyagból készültek és mosógépben moshatóak, az ülőgarnitúra váza pedig FSC eukaliptusz fából készül, mely kiválóan alkalmas kültéri bútorgyártásra, mert nem vetemedik, illetve maximálisan ellenáll a kültéri káros hatásoknak (időjárás, rovarok). Természetesen az egész felület UV-álló, így nem baj, ha sokáig a napon marad, hiszen főként erre tervezték, emiatt nem fakul, nem vásik el az anyag tűző napsütés esetén sem.

Az ülőgarnitúrához a párnákon és a fa vázon kívül egy kis kerek asztal is jár, melynek stílusa és kialakítása teljesen megegyezik az ülőgarnitúra vázával. A törtfehér és a kék szín keveredése, az egyszerű de mégis autentikus dizájn, valamint a párnák puha kialakítása miatt olyan érzésünk lesz, mintha egy igazi görög nyaralóban lennénk.

Hova ajánljuk a Perth fa kültéri sarok ülőgarnitúrát?

A különböző elemek 780 x 1245 x 820 vagy 780 x 780 x 820 cm-es méretűek, a kis dohányzóasztal pedig 800 x 800 x 400 mm-es, emiatt nagy teraszokra, verandákra ajánljuk, lehetőleg a medencéhez közel, de nem közvetlen kapcsolatban, hiszen ha ugrálunk a medencébe, akkor könnyen vizesek lehetnek az ülőpárnák.

A legtöbben a medence fölötti teraszra szokták kitenni, amely általában 1-2 méterrel feljebb van, mint a medence. Így rálátunk a gyerekekre, de nem leszünk vizesek, ha épp például kiülünk egy laptoppal dolgozni a nap folyamán.

Mivel több elemből áll az ülőgarnitúra, így nem feltétlenül kell egybekapcsolni, lehet külön is használni az egyes elemeket. Mindegy, milyen módon kapcsoljuk össze az elemeket, a végeredmény egy kényelmes, igényes kialakítású és igazi mediterrán hangulatú ülőgarnitúra lesz a medence mellett.

Ezt a típust főként azoknak ajánljuk, akik szeretik a kék, pontosan: Ocean Deep Blue és a fehér, azaz: Old White Wash színek kombinációját, mely szinte tökéletesen tükrözi a napsütéses mediterrán görög hangulatot.

A Perth fa kültéri ülőgarnitúrával elegendő hely lesz a vendégeknek is

Egy-egy nyári kerti parti során a vendégek többsége nyilván a medence körül szeretne majd hűsölni, így ezen a hatalmas kerti bútoron elegendő helyük lesz a vendégeknek egy-egy csobbanás után.

Mivel igény szerint szerelhető össze ez a modell, akár többet is vásárolhatunk belőle, hiszen így egy hatalmas méretű ülőhelyet tudunk biztosítani a családnak vagy a vendégseregnek egy-egy összejövetel során.

Ezt a kerti bútort ingyenesen szállítjuk ki, így használja ki, s rendeljen néhányat otthonra, hogy igazi tengerparti hangulatot tudjon teremteni a kertjében.

Kapcsolódó tartalmak