Uncategorized @hu

Palermo 5 részes kerti rattan ülőgarnitúra – A kompromisszummentes megoldás!

Amikor a minden szempontból megfelelő kerti rattan ülőgarnitúra beszerzéséről van szó, akkor vásárlás előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie a terméknek, ellenkező esetben könnyen csalódást okozhat a használata.

Legyen masszív, és bírja a mindennapos használatot?

Legyen strapabíró, és ne menjen tönkre egy szezon alatt?

Legyen dekoratív, és mutasson jól a kertben?

Mindezek mellett még az ára is legyen kedvező?

Ezek a kívánságok egyáltalán nem szokatlanok, ugyanis mindenki arra vágyik, hogy a megvásárolt kerti rattan ülőgarnitúra minden igényüket kielégítse, és a termékért cserébe ne kelljen akkora összeget kifizetni, ami egyáltalán nincs arányban a bútor valódi értékével.

A Palermo rattan ülőgarnitúra szett tökéletes példája annak, hogy nem kell kompromisszumot kötni, vagy lejjebb adni az igényeket, hiszen megfizethető áron is lehet találni magas minőségű, egyedi formatervezéssel rendelkező bútorkollekciót, melynek részei maradéktalanul valóra váltják a felhasználók álmait-vágyait.

Stabil, nagy teherbírású vázszerkezet

A Palermo kerti rattan ülőgarnitúra egyik legnagyobb előnye, hogy erős, galvanizált acél váz gondoskodik a szerkezet tartósságáról, stabilitásáról. Ennek köszönhetően a kanapén akár 3 személy is kényelmesen elfér, anélkül, hogy az ülőalkalmatosság megsüllyedne a súly alatt. Ez abban az esetben is elmondható, ha szinte minden nap használat alá kerül.

A galvanizálás lényegében egy elektrokémiai eljárás, melyet gyakran alkalmaznak arra, hogy a kerti bútorok szerkezetét bevonják egy ellenálló, egységes fém réteggel. A bevonatnak köszönhetően a kerti rattan ülőgarnitúra sokkal ellenállóbbá válik a korrózióval szemben, emellett pedig keményebb, masszívabb és dekoratívabb lesz a szerkezet.

Időjárásálló műrattan felületek

A Palermo kerti rattan ülőgarnitúra kinézetét időjárásálló, fonottas hatású műrattan felületek is gazdagítják. Az anyagválasztás nagyon sok előnyt tartogat a felhasználóknak, a pozitív tulajdonságainak köszönhetően ugyanis nagyon egyszerű, és problémamentes a kezelése, karbantartása.

A műrattan elsősorban az esztétikus kinézetéről és az időjárásállóságáról nevezetes. A magas hőmérsékletnek, a fagynak, a hirtelen történő, szélsőséges hőingadozásnak, a víznek, a napfénynek, és az UV-sugárzásnak is ellenáll. Ennek köszönhetően a Palermo kerti rattan ülőgarnitúra akár egész évben kint maradhat az udvaron, nem kell számolni az átlagosnál nagyobb amortizációval.

Mosható, vízlepergető párnák

A kanapé háttámláját vastag szivacstöltéssel rendelkező párnák teszik igazán kényelmessé, melyek szintén remekül ellenállnak az időjárási viszonyoknak. Mivel az esőcseppek gyorsan leperegnek a felületükről, így nem kell tartani attól, hogy zápor, zivatar esetén teljesen átvizesednek, és csak hosszas szárítási folyamatot követően válnak ismét használhatóvá.

Mivel a párnák mosható kivitelben készülnek, ezért, ha valamilyen oknál fogva koszosak, porosak lesznek, akkor a tisztításuk, szárításuk sem okoz problémát.

Igény esetén a Palermo kerti rattan ülőgarnitúra kiegészíthető egy színben, stílusban és anyagkialakításban teljesen megegyező napozóággyal is, ami egyrészt plusz férőhelyet biztosít, másrészt pedig tökéletessé teszi a kerti bútorkollekciót.

Kapcsolódó tartalmak