Uncategorized @hu

Kétszemélyes napozóágyak, most még olcsóbban!

A kétszemélyes napozóágy remek választás, hiszen a méretéből, illetve teherbírásából adódóan két fő is kényelmesen elfér rajta. Ennek köszönhetően nem csak napozásra és pihenésre alkalmas, hanem meghitt beszélgetésekre, közös időtöltésekre is.

Magas minőség, kiváló ár-érték arány

Webáruházunkban sokféle napozóágyat kínálunk, melyek eltérő paraméterekkel rendelkeznek: más a kialakításuk, a vázszerkezetük, az anyaguk. Ami mégis mindegyik esetében ugyanaz, a kiváló minőség, a kiemelkedő stabilitás és a dekoratív kinézet, mely tulajdonságuk következtében rengeteg örömteli pillanatot okoznak a felhasználóiknak, mindamellett, hogy a kertet, udvart is dekoratívvá teszik.

A kedvező áraknak köszönhetően a Globero-nál kiváló érték-arányban lehet megvásárolni a szabadtéri pihenésre, ejtőzésre alkalmas kétszemélyes napozóágyakat, az akciós időszak pedig lehetőséget ad arra, hogy a szokásosnál is olcsóbban kerüljenek a vásárlók birtokába.

A kínálatunkban szereplő kétszemélyes napozóágyakat kialakításuk szerint két csoportba sorolhatjuk. Vannak, melyek egy nagyobb, összefüggő fekvőfelülettel rendelkeznek, lehetőséget biztosítva arra, hogy a felhasználók egymáshoz közel helyezzék magukat kényelembe. A másik csoportba pedig azok tartoznak, melyek két különálló fekvőrésszel rendelkeznek, megőrizve ezzel a felhasználók intim szféráját.

Együtt mégis külön a kétszemélyes napozóágyon

A Korzika Iker Álomnyugágy remek példája annak, hogy a dupla fekvőfelület külön-külön is mennyei pihenést tesz lehetővé. Az extra kényelemről a test formájához igazodó vonalvezetés és a textilén fekvőfelület gondoskodik. A napozóágyakhoz speciális kialakítású, bézs árnyalatú, 4 cm vastagságú párnák is tartoznak, melyek tökéletesen harmonizálnak hozzájuk méretben, színben és stílusban.

Napozóágyak egy nagy, kétszemélyes fekvőfelülettel

A Kréta dupla álomnyugágy esetében a maximális komfortfokozatot a szerkezet lágyan hullámzó vonalvezetése és a kényelmes textilén fekvőfelület biztosítja. A kétszemélyes napozóágy felső részére feszülő napernyő nem csak dekoratív, hanem praktikus is.

A Dubrovnik Dupla Hintaágy több szempontból is hasonlít az előbb említett termékhez. A különbség a formatervezés részleteiben, illetve a felső részen rögzített, mozgatható árnyékoló kialakításában keresendő.

A stabilitásról mindkét esetben az erős, időjárás álló acélszerkezet és a megbízható dupla függesztés gondoskodik, ami kellemes hintázást tesz lehetővé. A 200 kg teherbírású, textilén kialakítású fekvőfelület elég helyet biztosít két ember számára, így a kétszemélyes nyugágyak hozzájárulnak ahhoz, hogy a közös időtöltések maximális kényelemben valósuljanak meg.

A Lisszabon fa napozóágy kicsit másfajta stílust képvisel, ebben az esetben ugyanis az acél anyagkialakítást kiváló minőségű, dekoratív fa váltja fel. A fekvőfelület ennél a terméknél is textilénből készül, és szintén rendelkezésre áll egy mozgatható napernyő a szerkezet tetején.

A Rostock kétszemélyes Napozóágy szintén rendhagyó formatervezésnek örvend. A szerkezet ezúttal porszórt alumínium váz, a fekvőfelület pedig vastag szivacstöltést tartalmaz, ami nagyon kényelmessé teszi a fekvést, pihenést.