Uncategorized @hu

Ezért válaszd a Globero termékeit! Ismerd meg a Globero előnyeit!

Globero webáruházunkban számos kültéri és beltéri bútor, dísztárgy található, hiszen az a célunk, hogy egy teljesen egyedi stílusú enteriőrt tudjanak kialakítani ügyfeleink otthon vagy a munkahelyen. Ehhez pedig prémium minőségű bútorokra és díszítőelemekre van szükség, hiszen másképp igen nehéz lenne hozni az elvárt magas színvonalat. Nézzük meg, miért érdemes a Globero termékeit és szolgáltatásait választani!

Pontos, kiszámítható szállítás a Globeronál

Biztosan sok mindenkivel előfordult már az, hogy a futártól a csomag átvétele után kapta meg az értesítőt, és ha szerencséje volt, akkor pont otthon tartózkodott a kiszállítás napján, ha nem, akkor pedig ment a huzavona a postán, ha sikerült megtalálni, hogy egyáltalán melyiken lehetett átvenni.

Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Miért? Mert mi addig nem kezdjük el a kiszállítási folyamatot, amíg nem kapunk az ügyféltől egy visszaigazolást, hogy a megbeszélt időpontban az otthonában / munkahelyén fog tartózkodni, hogy át tudja venni az árut. Mivel a legtöbb termékünk prémium termék, illetve felső árkategóriába sorolható, így nekünk is kellemetlen lenne, ha egy 500.000 Ft értékű csomagot nem tudna átvenni valamelyik ügyfelünk. Nem bízzuk a véletlenre, így csak a megbeszélt időpontban szállítjuk ki a terméket, az ügyfél jóváhagyása után.

Prémium termékek, megfizethető áron

Nyilván egy tömörfa bútor szett sokkal drágább lesz, mint egy laminált farostlemezekből készült bútor, illetve egy teljesen egyedi kialakítású napozóágy sem lesz olyan olcsó, mint amit egy sokak által látogatott áruházban lehet kapni.

Természetesen a minőségnek ára van, viszont mi sem szeretjük az arcátlan árképzést, így igyekszünk kihasználni minden kapcsolatunkat a gyártókkal ahhoz, hogy az általunk forgalmazott prémium termékek és egyedi dísztárgyak ára a józan ész határain belül maradjon, viszont tükrözze az egyediséget, a magas minőséget, illetve a stílusos és robusztus kialakítást.

Ismerd meg a Globero importőri tevékenységét!

Mivel sokéves tapasztalattal rendelkezünk a különféle beltéri és kültéri bútorok és kiegészítők világában, így kiváló kapcsolatokat ápolunk a legtöbb nagy gyártóval. Igyekszünk a lehető legtöbb bútorkiállításon is részt venni, hiszen másképp nehezen tudnánk tájékozódni arról, hogy jelenleg melyek a legfenomenálisabb bútorok a piacon, melyeket érdemes beszerezni, milyen igényeknek kell eleget tennünk, illetve mekkora készletet kell fenntartanunk az egyes termékekből ahhoz, hogy minden ügyfelünknek ki tudjuk szolgálni az egyedi igényeit.

Természetesen a garanciáról sem feledkezünk meg, hiszen többnyire prémium termékeket forgalmazunk, ami azt jelenti, hogy egy termék esetében akár több típusú garancia is igénybevehető, legyen az egy ülőgarnitúra esetén az asztal és székek garanciája, vagy a díszpárnák huzatának színtartása. Minden garanciával kapcsolatos tevékenységet mi intézünk, így ügyfeleinknek nem kell emiatt felesleges időt töltenie a papírokkal.

Rugalmasság és kedves kiszolgálás

Mindegy, hogy telefonon, e-mailben vagy személyesen keresztül keresnek fel minket ügyfeleink, mindig igyekszünk professzionálisan, illedelmesen, türelmesen és kedvesen hozzáállni minden típusú megkereséshez, legyen az reklamáció, érdeklődés vagy stílustanácsadás.

Mi is imádjuk a luxust, az egyedi megjelenést, a stílusos kialakítást, a prémium anyagokat, a minőségi szerkezeteket, illetve a lenyűgöző kültéri és beltéri bútorokat, díszítőelemeket, így számunkra adott az, hogy ezt a fajta hozzáállást tükrözzük munkánk során, a hétköznapokban is.

Kapcsolódó tartalmak