Uncategorized @hu

Rendelj a Globero új lámpakollekciójából és válassz mellé csinos virágládákat is!

Lehet bármilyen igényesen kialakított egy enteriőr vagy egy csodaszép kert, ha nincs hozzá megfelelő világítás, illetve egy kis természetes hangulat, amit a különféle növények tudnak biztosítani. Nézzük meg, milyen új lámpákat lehet rendelni a Globero új kollekciójából, s melyek azok a virágládák, amelyek jól fognak mutatni a kertben.

Lámpák a műrattan szerelmeseinek

Zanzibár állítható fényerejű kültéri LED lámpa

Ez a kültéri LED lámpa tökéletes választás azoknak, akik szeretik az autentikus, stílusosan elegáns és egyedi formavilággal kialakított, igényes és minőségi alapanyagokból készült dísztárgyakat. Természetesen nemcsak dísznek lehet használni, hiszen a benne lévő állítható fényerejű LED fény kellemes hangulatot tud varázsolni a verandának. A prémium minőségű fonott műrattan felület időjárásálló, így a könnyű alumínium szerkezetnek, illetve a csúcsminőségű alapanyagoknak köszönhetően garantáltan az udvar egyik meghatározó dísztárgya lehet ez a gyönyörű lámpa.

Marokkó prémium kerti LED lámpa

Ez az UV sugárzásnak és különféle káros kültéri hatásoknak hatékonyan ellenálló, igazi afrikai hangulatot idéző kültéri LED lámpa segíti megidézni az afrikai forróságot. A lámpacsoda tradícionális megjelenése, a könnyű, de masszív szerkezetű porszórt alumínium váza, illetve a prémium minőségű műrattan felületei életre keltik és a kertünkbe varázsolják az afrikai naplementét. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a hangulatvilágítást és a régmúlt kultúrák csodálatos harmóniáját.

Beltéri lámpák a régmúlt stílusait idézve

Style asztali kocka lámpa

Ez az 1900-as évek elejét idéző, minimalista asztali lámpa visszarepít minket egy kicsit a múltba, hiszen az egyszerűsége, a letisztult stílusa, illetve az egyedi kialakítása miatt garantáltan az íróasztal egyik kedvenc fényforrása lesz. Ajánljuk dolgozószobákba, de egyaránt ki lehet tenni a folyosókra hangulatvilágításnak, illetve éjszakai fénynek a sarkokba. Az izzót természetesen külön meg lehet hozzá vásárolni, hogy a lehető legautentikusabb hatást tudjuk elérni ezzel az egyszerű, de nagyszerű fényforrással.

Design rönk lámpa

Ez a 77,5 cm magas rönk lámpa a rusztikus és meghitt otthonok, irodák kedvence, hiszen a nem mindennapos megjelenést nyújtó természetes farönk miatt szinte minden tekintetet maga köré vonz ez a mestermű. A múlt század eleji hangulat fokozása érdekében természetesen külön megrendelhető hozzá az autentikus izzó is, de egyaránt lehet használni hozzá modern égőket is, hogy az ízlésünknek megfelelően tudjuk változtatni e mestermű stílusát.

Minimalista virágládák, praktikusan kialakítva
Kültéri virágláda beépített öntözőrendszerrel

Fantasztikus ez a minimalista stílusú virágláda, hiszen tökéletesen alkalmas arra, hogy a betonozott vagy térköves felületeken is tudjunk csodaszép növényeket tenni a kertbe, hogy a lehető legtöbb zöld növénnyel tudjuk körbevenni otthonunkat, irodánkat. A virágláda természetesen fagyálló, így érdemes olyan növényt tenni bele, ami jól bírja a szélsőséges időjárást, hóvihart vagy jégesőt, hiszen ebben a vázában teljes biztonságban lehet a legtöbb igénytelen, örökzöld növény vagy kisebb fa is.

Kültéri fekvő kialakítású kis virágláda beépített öntözőrendszerrel

Tökéletes megoldás a kisebb facsemeték, dísznövények és fűfélék tárolására ez a hármas kialakítású, beépített öntözőrendszerrel felszerelt virágláda. Szürke színe miatt nem vakítja a szemet, így akár napra is tehetjük, amennyiben ezt a benne lévő növények bírják. Minimalista kialakítása miatt szinte minden típusú ingatlanhoz illik.

Kapcsolódó tartalmak