Uncategorized @hu

Design lakáskiegészítők jelentősége a vírusidőszakban

A jelenlegi világhelyzetben sokan már hónapok óta otthonról dolgoznak, mely gyakran azt is jelenti, hogy napokon át teljesen egyedül vannak. Gyakran megesik emiatt az, hogy a társaság hiánya miatt sokan befelé fordulnak, esetleg depresszióba esnek.

Az otthoni egyedüllét miatt most sokan keresnek olyan lakáskiegészítőket, amelyek fel tudják dobni a szürke hangulatot. Egy rég vágyott festmény, egy csodaszép design váza, egy bájos kis figura a kredencre vagy egy nem mindennapi formavilággal megtervezett csillár bizony sokat tud dobni a lakás és a lakók hangulatán is.

Aki eddig szinte csak tisztálkodni és aludni járt haza, az most kezdi csak el begyűjteni azokat a dísztárgyakat, amelyektől igazán otthonos és barátságos lesz a lakás atmoszférája.

Nézzük meg, milyen design lakáskiegészítők közül érdemes válogatni a Globero kínálatában azoknak, akik kellemes hangulatot szeretnének varázsolni az otthonukba ebben a szerencsétlen vírusidőszakban.

Ezektől a design lakáskiegészítőktől garantáltan jobb kedvünk lesz home office-ból dolgozni

Design lámpák

A megfelelő megvilágításnak óriási szerepe van. Napközben lehetőleg jól világítsuk meg a belső helyiségeket, hogy növelni tudjuk a produktivitásunkat a munka során.

A késő délutáni órákban viszont már igyekezzünk lejjebb venni a világításból, s próbáljunk meg beszerezni dimmelhető izzókat, hogy fel tudjuk készíteni a szervezetünket az alvásra. Az esti órákban a sárgás fény helyett már használhatunk pirosat, amely nem zavarja a szervezet melatonin – alvást elősegítő hormon – termelését.

Design órák

Egy bájos design óra az íróasztalon mindig jó kedvvel tud eltölteni majd minket, ha munka közben időnként rápillantunk. Válasszunk olyan asztali órát, amelytől jobb lesz a hangulatunk vagy egy kedves emlék jut róla eszünkbe.

Persze nem érdemes átesni a ló túloldalára, s beszerezni egy óriási méretű órát, amitől nem fér majd el a billentyűzetünk az asztalon. Próbáljunk olyan méretű és stílusú design órát választani, amely praktikus és bájos kiegészítője lesz a home office-nak.

Design tükör a falra

Attól még, hogy az egész napunkat szinte otthon kell töltenünk, még nem jelenti azt, hogy még délután is pizsamában kell lennünk, s még a fésülködést is elfelejtjük reggelente. Aki még csak most ízlelgeti a home office nyújtotta rengeteg előnyt, érdemes lehet beszereznie egy design tükröt a home office-ba, hogy ezzel is ösztönözze magát arra, hogy ne hagyja el magát az otthoni munka során sem.

Persze nem kell kiskosztümben és magassarkúban lenni otthon, de azért igyekezzünk igényesek és ápoltak maradni még akkor is, ha nem használjuk a kamerát a videokonferenciák során.

Design gyertyatartók

Fontos, hogy home office-ban is a munkaidő után el tudjunk szakadni a munkától. Jó döntés lehet emiatt az, ha egy fárasztó nap után gyújtunk néhány gyertyát, s igazi meghitt és relaxáló hangulatot teremtünk az otthonunkban.

Ehhez remek választás lehet egy design gyertyatartó, amely kellőképpen felhívja magára a figyelmet a többi dísztárgy mellett a kisasztalokon.

Design lakásdekorációk

Az is jó ötlet, ha különféle stílusos dekor elemekkel díszítjük fel a dolgozószobánkat, hogy ne legyen olyan rideg a hangulat. Tehetünk művirágot, szobrokat, vagy érdekes asztali díszeket is a home office-ba, hogy barátságos és hangulatos legyen a szoba atmoszférája.

Így nem fogjuk annyira egyedül érezni magunkat, illetve bárhova nézünk munka közben, mindig találunk egy olyan tárgyat, amely jó kedvre derít majd a stresszesebb órákban.

Kapcsolódó tartalmak