Uncategorized @hu

Globero Art – Lakás kiegészítők felsőfokon

Te is odavagy az olyan dekorációs tárgyakért, amelyek egyben hétköznapi használatra is alkalmasak? Szereted, amikor a praktikum találkozik a művészi kialakítással? Mutatjuk a legpraktikusabb lakás kiegészítő dekor elemeket, amiket a mindennapokban is tudsz hasznosítani.

Mielőtt azt hinnéd, hogy a következő esztétikailag lenyűgöző tárgyak csak porosodnának az otthonodban, vess rájuk még egy pillantást, hiszen még azoknak a tárgyaknak is van hasznuk, amikre azt hihetnéd, hogy múzeumban lenne a helyük.

Juhar bortartó – amikor a bortárolás művészetté válik

Ennek a nem mindennapos kinézetű, rusztikus stílusú, vad természetességet sugárzó bortartónak nemcsak az esztétikai oldalad fog örülni, hanem a kedvenc szobahőmérsékleten tárolható boraid is, hiszen a kovácsoltvas szerkezetben igazán szépen és biztonságosan tudod majd őket tárolni.

Garantáltan mindenki a csodájára fog járni ennek az igazán szép lakás kiegészítőnek, hiszen még borosüvegek nélkül is ikonikus képet ad a helyiségnek.

Style alacsony gyertyatartó – amikor a hangulatvilágítás praktikus szintre lép

Te is szereted a gyertyákat? Ugye milyen kellemes hangulatot tudnak létrehozni egy fárasztó nap után? Viszont a gyertyából lecsöpögő viaszt nem valami kellemes lekapargatni egy rögtönzött alátétről. Erre ad megoldást ez a stílusosan kialakított, üvegbúrával ellátott gyertyatartó.

A gyertyafény így biztonságosan, és mindenféle maszatolás nélkül tudja majd beragyogni a hálószobádat vagy a fürdődet, ha épp egy kád forró vízben szeretnél lazítani egy hideg őszi estén.

Style Anjou tálca – sokkal esztétikusabb, mint a kínai tömeggyártott verziók

Ezen a nikkelezett alumínium tálcán egyaránt fel tudod szolgálni étkezés előtt az evőeszközöket, de előételként apróbb falatkákat is tehetsz rá, hogy vendégeid egy esztétikus kis tálcáról tudjanak eszegetni, míg felszolgálod a főfogásokat.

Az igényesen kialakított, mindkét rövid oldalon található kis fogórész könnyű mozgatást tesz lehetővé, az oldalakon lévő perem pedig biztonságosan tartja majd a rajta felszolgált evőeszközöket vagy étel falatkákat.

Style bordázott padlóváza – művészi megoldás nagy növények számára

Ki mondta, hogy a nagyobb virágokat csak csúnyácska cserépben lehet tárolni? Senki. Nem kell lemondanod emiatt a nagyobb növényekről sem, hiszen ebben a meseszép vázában méltó helyük lesz még akkor is, ha túl nagyok ahhoz, hogy asztalon díszelegjenek.

Ez a krómozott alumíniumból készült különleges kialakítású váza tökéletes otthont adhat egy-egy magnóliának vagy habvirágnak, de természetesen tehetsz bele szárított virágokat, érdekes bambusz szálakat vagy dekor ágakat.

Style classic gyertyatartó – a romantikus vacsorák nélkülözhetetlen kiegészítője

Ez a lakás kiegészítő nem hiányozhat az otthonodból, ha romantikus típus vagy, hiszen ez az elegáns ezüst színű gyertyatartó könnyedén hangulatos gyertyafénybe borítja az étkeződet. Így a vacsorát egy meghitt atmoszférában tudod eltölteni szeretteiddel.

Masszív kialakítása miatt akár használhatod is világításra este, ha nem akarod megzavarni a melatonin termelésedet alvás előtt a fényes lámpákkal. Csak vidd magaddal a fürdőbe, onnan a hálóba, és könnyedén le tudod tenni az ágy melletti éjjeli szekrényre. Csak ne felejtsd el elfújni a gyertyát alvás előtt 🙂

Rendelj minőségi lakás kiegészítőket a Globero-tól!

Figyeld folyamatosan aktuális kínálatunkat, nehogy lemaradj a nemcsak praktikus, de esztétikailag is vonzó lakás kiegészítőkről. Nézz körül folyamatosan bővülő design kiegészítőink kínálatában, s rendeld meg azokat a darabokat, amelyektől díszesebb lesz otthonod!

Kapcsolódó tartalmak