Uncategorized @hu

Design lámpák, a klasszikustól a modernig!

Te is az a típus vagy, aki képtelen ellenállni a meseszép design lámpáknak? Bemész egy dizájner boltba, és csak kapkodod a tekintetedet jobbra-balra, és próbálod eldönteni, hogy melyik trendi lakáskiegészítőt vedd meg? Ha magadra ismertél, olvass tovább, mert ebben a bejegyzésünkben megmutatjuk, hogy melyek lesznek a szezon legkeresettebb design lámpái!

Nézd meg a Globero.hu legújabb design lámpákat!

Ha unod már a klasszikus kialakítású, gyakran unalmasnak tűnő fényforrásokat, feltétlenül nézd meg a jelenlegi kínálatunkban kapható design lámpákat, hiszen a különféle minták, a korszakalkotó kialakítás, illetve a formabontó szerkezet láttán gondban leszel, hogy mégis melyiket válaszd. A válasz persze sokkal egyszerűbb, mint gondolnád: rendelj egyszerre többet!

Szereted a térgeometriát?

Nem, ez nem a régi matek tanárod iskolai kelléke, ez egy korszakalkotó design lámpa, melybe egyaránt tehetsz a klasszikus hatás elérése érdekében hangulatos gyertya alakú izzókat, illetve ha a modern stílus rajongója vagy, a szerkezet alkalmas Edison égők beillesztésére is. Ezt garantáltan megnézik majd a vendégeid, és mindenki irigykedve fogja kérdezni, hogy hol sikerült megkaparintanod ezt a fenomenális lámpát. Csak mondd azt, hogy a Globero.hu webáruházban találtad, ahol mindig egyedi lakáskiegészítők rendelhetőek a kínálatból.

Szereted, ha az asztali lámpa nemcsak világít, de dísze is a lakásnak?

Ezzel a G Design asztali lámpával garantáltan díszes lesz az otthonod, hiszen a csodaszép fényesre csiszolt rozsdamentes acél szerkezet, mely egy vagány nagy G betűt ábrázol, garantáltan felhívja magára a figyelmet, hogy sose legyen többé unalmas a kisasztal, ahova elhelyezed majd.

A figyelemfelkeltő hatalmas lámpaernyő, a letisztult szép fehér színárnyalat, illetve az apró talapzatnak köszönhetően igazán modern, de mégis praktikus világítótest fogja adni otthonod megvilágítását.

Mert az antik stílust is tudja egy design lámpák képviselni

Ezzel az érdekes, antik hatású földgömbre emlékeztető letisztult stílusú gömb rácsos lámpával igazán meghitt, természetes és rusztikus hangulatot tudsz varázsolni a nappalidnak vagy a dolgozószobádnak.

Apró talapzata, biztonságos szerkezete, illetve korszakalkotó formavilága miatt biztosan Te is egyből beleszeretsz majd ebbe a csodaszép design lámpába.

Még csak véletlenül sem szeretnél hagyományos kialakítást?

Ez a design állólámpa garantáltan fel fogja hívni magára a figyelmet, hiszen a hagyományosnak semmiképp sem mondható lámpaváz igy igen érdekes, ezüstös színű bevonattal van ellátva, melynek formavilága is teljesen korszakalkotó.

A tervezők természetesen a lámpabúránál is igyekeztek elkerülni az unalmas megjelenést, így egy érdekes, trapézra emlékeztető formát álmodtak meg neki. Siess, már csak egy termék van ebből a design lámpából!

Hogy a konyhai világítás tökéletes legyen

Miért ne lehetne a konyhában egy olyan lámpa, ami tökéletesen passzol a helyiség funkciójához? Ez a meseszép Style kerek kanna lámpa az egész család kedvence lesz, hiszen nemcsak jól funkcionál világítótestként, hanem egy barátságos és hangulatos atmoszférát ad az étkezőnek vagy konyhának.

Ha szereted a mesebeli stílust, odavagy a bájos kialakításért és formavilágért, feltétlenül vedd meg ezt a csodaszép design lámpát, hadd irigykedjenek a szomszédok 🙂

Siess a rendeléssel, különben mások megelőznek!

Mivel design lámpákról van szó, nem sokat készítenek belőle a tervezők, pont azért, mert így tudják megőrizni a modellek egyediségét. Add le a rendelésed még ma!